|
|
||||
|
||||
![]()
δεν φαινεται καποια φωτογραφια!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soymaki : 07-10-14 στις 16:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το τελευταίο είναι αεραντλία, το άλλο αντλία νερού με μακρύ μπαστούνι για φίλτρο σε καπάκι (αν δεν κάνω λάθος), φίλτρο δεν είναι κανένα
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο ειναι κυκλοφορητης που εμπενε στο φιλτρο βυθου για κυκλοφορια, παλαιες εποχες και οχι μονο στο ενυδρειο!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδή τι κάνει το πρώτο? χρησιμεύει κάπου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκμεταλευεται το υποστρωμα(χαλικι)και το χρησιμοποιει ως βιολογικο υλικο κανοντας το νερο να περνα μεσα απο αυτο..Πλεον μπορει να χρησιμοποιηθει ως κυκλοφορητης αν χρειαστεις καποτε,ως φιλτρο μαλλον ειναι παρωχυμενο
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα έχω δύο κυκλοφορητές ? τι φίλτρο μου προτείνεται να πάρω? 200 λτ είναι το ενυδρείο μου !!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελικά είναι pop-eye | Γιάννης12 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 32 | 21-02-12 19:09 |
Είναι τελικά ευκαιρία? | alex siak 1986 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 17 | 27-12-10 12:35 |
Τελικά ποιό είναι σωστό???? | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 09-01-10 11:47 |
Καπάκι.Τελικά είναι απαραίτητο ? | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-01-05 15:51 |