|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
είναι τελικά καλό γιατί έχω διαβάσει ότι ανεβάζει θερμοκρασία και εξατμίζει πολύ νερό και φυσικά έχει τα δικά του μηχανικά μέρη που συνήθως δεν είναι τα καλύτερα...
εδώ στην ελλάδα ποιος ειναι ο αντιπρόσωπος? |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι ειδα το aquario φερνει αλλα οχι το συγκεκριμενο τουλαχιστον δεν υπαρχει στο σαιτ του αλλα με παραγγελια λογικα μπορει να το φερει , ο φιλος μου στο συγκεκριμενο που ειναι φουλ στοκαρισμενο σε κοραλλια σκληρα του εχει προσθεσει μια εξτρα αντλια κυκλοφοριας jebao και ριακτορα ασβεστιου τα υπολοιπα μηχανικα μερη ειναι ως ειχαν , το ενυδρειο τρεχει με σχεδον μηδενικα νιτρικα φωσφορικα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Ο φίλος σου απο που το πήρε?
------------------------- απο μια γρηγορη ερευνα που εκανα διαβάζω επιπλέον παράπονα ότι ραγίζουν ... είδα κι ενα εδω μεσα που έχει κανει ποστ το ραγισμα. ισχυει μόνο για το παλιό μοντέλο η και για το καινουριο. τελικά μήπως να φτιάξω ένα να τελειώνει η υπόθεση ...? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη subcruiser : 02-10-14 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το petsupermarket εχει φερει επωνημα θαλασσινα αλλα ειναι φωτια και λαυρα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα για τα ραγισματα εχει να κανει και το πως συμπεριφερεται ο καθενας σε κατι ευθραστο οπως ενα ενυδρειο , αλλα και τον ασταθμητο παραγοντα , εγω απο την αλλη θα ελεγα να πας σε ιδιοκατασκευη , υπαρχουν μαγαζια με πολυ εμπειρους επαγγελματιες που κατασκευαζουν πολυ σωστα και μελετημενα ενυδρεια πχ aquariumshop,aquario,nidal κα.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
μπήκα στο σιτε που προτεινε ο φίλος πιο πριν και ειδα αυτο
http://www.fluvalaquatics.com/uk/pro.../#.VC5Hvvl_vX4 σαν διαστασεις δεν ειναι κακο... δεν εχει πολυ βάθος και ειναι ψηλο το έπιπλο...απο το καναπε μονο εγω θα βλέπω τα κοράλια ![]() ![]() ![]() το έχετε δει σε δραση..? θελει αλλαγή στον εξοπλισμό..? πέφτω βεβαια και σε λίτρα .... ΥΓ . φίλε κώστα είδα το χωρο μου και δεν μπαινει τελικά το red... |
|
|||
|
|||
![]()
Πήγα και το είδα απο λοντα το fluva. Οι διαστάσεις ειναι καθαρό μέγεθος 90χ30χ40 ... Πολύ στενό ... Καθόλου βάθος ... Σαν να στηνεις πίνακα . Στην γυναίκα μου άρεσε το μέγεθος και το χρωμα . Όντως ήταν όμορφο . Μήπως να ξεκίναγα με αυτο ...;;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή ενυδρείου | lalemourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-07-12 14:32 |
επιλογή ενυδρείου | Nikos3 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 10-01-12 09:54 |
Βοήθεια σε επιλογή ενυδρείου. | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-04-11 14:11 |
Επιλογή ενυδρείου | Nikos3 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 22:49 |