|
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ξια τα παλικάρια μας
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια!!
Αψογοι!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι χαρούμενος γιατί την θέση που πήρα αλλά πιο πολύ είμαι γιατί άρεσε στους κριτές!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη ( dimis1978 ) που με "πρίζοσε" να ανεβάσω λίγο τον πήχη στα ψάρια (betta) και εξου και έφτιαξα το συγκεκριμένο paludarium με τα wild betta mahachaiensis. Επίσης να ευχαριστήσω το GAB που με βοήθησε... και όλα τα παιδιά που με στήριξαν στο εγχείρημα αυτό!!!
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σας παιδια!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Γιωργη εξαιρετικη η θεση που πηρες!
Οπως και παρασημο για σενα το σχολιο του Heiko Blessin,νο2 γνωστη των παγκοσμίων βιοτοπων πισω απο τον Bleher!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε παιδιά,πάντα τέτοια.¶ντε και με την πρωτιά του χρόνου.
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια! Αντε και του χρονου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποδειγμα βιοτοπικου ενυδρειου για Panaque cf armbrusteri L027 | delta66 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 11-12-13 22:31 |
Διαγωνισμος Βιοτοπικου Ενυδρειου | Dimis | Greek Aquarist's Boards | 886 | 06-10-12 14:10 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |