|
|
||||
|
||||
![]()
Τι υλικα εχεις στο φιλτρο?
|
|||
|
|||
![]()
Μακαρόνι Eheim κάτω, σφουγγάρι μπλε, 4 λίτρα Substrat Pro και Eheim synth πάνω. Φίλτρο Eheim Classic 2217.
![]() ------------------------- ------------------------- Update: 18η μέρα όλες οι μετρήσεις στο 0. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη blacksun : 30-09-14 στις 07:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα να βάλεις καθαρή αμμωνία από φαρμακείο
|
||||
|
||||
![]()
δεν το ανεβαζεις στους 30 για κανα δυο μερες να δουμε αν θα γινει κατι?αφου ετσι κιαλλιως καθυστερει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό θα κάνω...28 για αρχή...σήμερα κιόλας
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως η ανοδος της θερμοκρασιας δεν επιταχυνει την εμφανιση της αμμωνιας στις μετρησεις. Μονο την "εξαφανιση" της.
Και φυσικα δεν πρεπει να γινεται αποτομα. Μεχρι 2 οκ, κι αυτο σταδιακα μεσα στο 24ωρο.
|
|||
|
|||
![]()
Update: 19η μέρα όλες οι μετρήσεις στο 0. Ανέβασα σταδιακά θερμοκρασία στους 27 από 26 που ήμουνα. Συνεχίζω την τροφή να δούμε τι θα γίνει. Και φυσικά ούτε λόγος για μπόλι. Πλέον θέλω να δω πως θα εξελιχθεί το φαινόμενο "Κύκλος του αζώτου".
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάθε πότε τα τέστ? | Sandrea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 26-11-11 21:03 |
Κάθε πότε; | sailim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-02-10 17:06 |
κάθε αρχή και δύσκολη | koko | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 13-04-06 15:18 |
HELP!!! μου πεθαίνουν ένα-ένα κάθε μέρα! | Guppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 07:08 |