|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστό είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται πιά χλωραμίνες για την απολύμανση του δικτύου αλλά
οι χλωραμίνες είναι ενώσεις χλωριούχες που σχηματίζονται από αντίδραση του χλώριου με αμμωνία ή παράγωγα της, οργανικές ενώσεις κλπ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%...AF%CE%BD%CE%B7 ¶ρα εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι δεν περιέχονται στο νερό που βγαίνει απ' τη βρύση μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ti moy προτεινετε δηλαδη να κανω παλι αλλαγη νερου λεω να ξεκινησω θεραπεια με αλατι τι λετε??παντως δεν παρατηρησα κατι τρωνε σαν τρελα δεν εχουν φαγωμενες ουρες απλως κανουνε κατι περιεργες αποτομες κινησεισ λετε να τα κανω μια θεραοεια με esha2000 που εχω??η με αλατι και το κακο ειναι πολλα λιτρα 700 πως θα την κανω δυο μπουκαλακια θα ριξω??τι προτεινετε????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |
Το πρωτο 60 λιτρο ενυδρειο | wcpaeb | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 14-04-09 17:42 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |