|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εμενα ξεκινησε παλι το κροταλισμα (μαλλον απο τη φτερωτη)!!
δ ξερω τι να κανω...ειχα καθαρισει τη φτερωτη κ για καποιες μερες ολα καλα!!παρατηρησα οτι αν η εισοδος τραβαει αερα (ειχαν φυγει οι βεντουζες κ τυραβαγε νερο πανω απο την αεροπετρα) κανεις τρεελο θορυβο!!τωρα ομως μου τι φταιει??βαζελινη που να βαλω??στη φτερωτη η στο κεραμικο? heeeelp.... |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη κανενας δ εχει απαντησει απο το τελευταιο μου Post να αναφερω οτι αλλαξα το κεραμικο αξονακι!!!αλλαξαμα μαζι κ τα μαυρα πλαστικα καπαλακια...εβαλα κ καθαρη βαζελινη σε ολα το συστημα...!!!!
εχει μειωθει ο θορυβος αλλα οχι τελειως!!πραγματιακ δ ξερω τι να κανω!!! αερα στο θαλαμο της φτερωτης??πως γινεται αυτο κ πως τον βγαζουμε γιατι με το ταρακουνημα δ βγαινει ακρη!!! η επομενη κινηση θα ειναι να βγαλω κ εγω το καπακι κ να κανω την πατεντα του φιλου πιο πανω!! προσπαθω να αποφυγω την αγορα φτερωτης...ειναι ψιλοακριβη!!! τι λετε?? |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως η πλαστική φτερωτή γυρνάει "τρελά" πάνω στο μαγνητάκι?
Κανονικά όταν κρατάς τον μαγνήτη αυτή δεν μπορεί να περιστραφεί. |
|
||||
|
||||
![]()
δ γυρναει οταν κραταω τον μαγνητη!!!
ειναι ενα σωμα ολο αυτο!!! ------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=Wxat...ature=youtu.be αν καταλαβει καποιος...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη artsi28 : 07-10-14 στις 18:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να κανω κ μια ερωτηση ακομα...πανω πανω στον καδο...ακομα πιο πανω κ απο το βαμβακι...πρεπει να βαλω εκεινο το πλαστικο στρογγυλο του φιλτρου για να εχει κενο το καπακι??
δηλαδη πρεπει να ειναι τοποθετημενα κ αυθτα τα δυο πρασινα οπως στη φωτο??εγω δ τα εχω βαλει παρα μονο το ενα να χωριζω τα σφουγγαρια απο το βιολογικο!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να βάλεις και το επάνω και το κάτω όπως δείχνει η φωτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα το κανω....
ακουσες τον θορυβο μηπως στο link που εχω βαλει??μπας κ καταλαβεις τπτ.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|