|
|||
|
|||
![]() ![]() Αντιδραστηρια μάλλον δεν θα μπορέσω να πάρω αφού έχω ακόμα να φτιαξω καπάκι με φωτιστικό(αν τα καταφέρω ![]() Αν τελικά πάρω να πάρω μονο για νιτρώδη ώστε να καταλάβω ποτε θα τελειώσει? ------------------------- http://www.aquavivere.gr/shop-produc...2-nitrite-test Ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο είναι υγρό ή στικ? Δεν γράφει κατι ------------------------- Εννοώ χωρίς να έχω τα τεστ, γίνεται να φτιαξω μονος μου τα αντιδραστήρια? ------------------------- Επίσης τώρα θα αρχίσω και την κατασκευή φωτιστικού. Τα Λεντ και οι λεντοταινιες μάλλον απορρίπτονται λόγω χαμηλών βατ αλλά και χαμηλής ποιότητας. Έχετε να μου δώσετε κάποια ιδέα/συμβουλή? Το διαθέσιμο υλικό είναι αρκετό πλεξιγκλας άσπρου χρωματος αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να κάνω καπάκι ή μια λωρίδα που θα στηριξω τη λάμπα? Αναμεσα στη λάμπα και το νερό τι να βάλω? Πως θα φτιαξω πατούρες? Και πολλά αλλά ερωτήματα που δεν μου έρχονται τώρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billaras : 20-09-14 στις 17:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αφρός σε ενυδρείο 60lt | ps1xas | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 06-03-13 22:05 |
Ενυδρείο 60lt JUWEL | yiannis1980 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 13-08-10 18:52 |