|
|
||||
|
||||
![]()
...........
|
|
||||
|
||||
![]()
.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Για κάποιον λόγο έχεις ανεβασμένα φωσφορικά.Μήπως ταΐζεις πολύ;Για να έχεις μια ισορροπία στο ενυδρείο θα πρέπει η αναλογία φωσφορικων/ νιτρικών να είναι περίπου 1/12.Βγάλε όση μπορείς χειρωνακτικα και κάνε συχνές αλλαγές νερού για να ρίξεις τα φωσφορικά σου.Μήπως προσθέτεις σίδηρο στο ενυδρείο;
|
||||
|
||||
![]()
.........
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ούτε σίδηρο ούτε φοσφορικα μόνο flourish μια φορά την βδομάδα 3 ml έβαζα discus buffer αλλά το έκοψα τώρα και ένα μινα και λόγο φοσφορικον.... Τελικά ποια άλγη είναι;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να είμαι βέβαιος 100% ,γιατι και εγω την έπαθα την τελευταία βδομάδα και ψαχνομαι, για hair algae την βλέπω , η νηματωδης ειναι πολυ πιο μακρυά ,και η κλαδοφορα πιο πυκνή και πράσινη. Νομίζω οτι οφείλεται στα φωσφορικά γιατι και σε μενα εμφανίστηκε μετά που τάισα κατεψυγμένη τροφή.αφαιρειται εύκολα;
|
||||
|
||||
![]()
Το εύκολα τωρα είναι σχετικό είναι σαν το ιστό της αράχνης μπερδεβη στα φυτα,χρησιμοποιώ και exel και νομίζω πως την περιόριζε κάπως αλλα δεν φυγή ακόμα ησος να πρεπη να χαμιλοσο τα φοσφορικα μου δεν ξέρω......
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε υπερδοσολογια στο excel τουλάχιστον τριπλή δόση για τα λιτρα σου..! Συχνές αλλαγές νερού και οτι μπορεις αφαίρεσε την με μια οδοντόβουρτσα..!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μας έχεις δώσει στοιχεία του ενυδρείου σου.Πόσα λίτρα είναι,τί κατοίκους εχει,τι ταΐζεις και πόσο,τι άλλο ρίχνεις μέσα.Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα φωσφορικά σου πρέπει να πέσουν και μόνο με αλλαγές νερού πέφτουν χωρίς να χρησιμοποιήσεις τεχνικά μέσα....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Staghorn και green hair algae | Κουραμπιές | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 12-03-14 03:59 |
Hair algae στο cuba | el.stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 23-06-11 19:36 |
Διαφορά hair algae από silk algae | el.stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 28-03-11 19:25 |
Brush ή hair algae ;;; | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:40 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |