|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα update, δυο βιντεακια όπως είναι τωρα το ενυδρειο.
http://s967.photobucket.com/user/10A...tml?sort=3&o=0 http://s967.photobucket.com/user/10A...tml?sort=3&o=1 |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο! Μπράβο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καινουριο setup μετα από σχεδόν ένα χρονο. Το κοπαδι από τα γερτρουδια μεγαλωνει, ευτυχως. Τα ραμσχορν ειναι ελαχιστα πλεον γιατι λογω του ανεξέλεγκτου πληθυσμου τους, στο υπόστρωμα δημιουργηθήκανε αερια και ειχα απώλειες στις γαριδες μου.
Περιμενω παρατηρήσεις σας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως δημιουργουνται αερια στο βυθο απο τα πολλα σαλιγκαρια? (Με ενδιαφερει περισσοτερο να ανακαλυπτω αιτιες προβληματων για να τα αποφευγω).
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο Αννα! Τι εννοεις οτι μεγαλωνει το κοπαδι? Εχεις γεννες?
Αυτο με τα σαλιγκαρια και εγω δε το καταλαβα.
|
||||
|
||||
![]()
Tι παρατηρήσεις στολιδι είναι
![]() ![]() ΥΓ:Και εγω αυτό με τα σαλιγγαρια το χανω πως το εννοεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο Αννα!!! πραγματικη ζωγραφια!
Στα σαλιγκαρια κι εγω ,δεν το πιασα.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pseudomugil Gertrudae Aru II | Anna10 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 63 | 25-01-15 02:38 |
RIP pseudomugil gertrudae | tsoui | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 21-02-14 00:33 |
Pseudomugil gertrudae | philorian | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 22-10-12 14:16 |
pseudomugil gertrudae | mpoumpoula | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 11 | 28-02-11 01:50 |