|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο τωρα δεχεται καθημερινα ταισματα για κοραλια γιανα δέσουν..... θα βγαλω μερικα και θα βαλω μερικα sps ακομα ηταν μην γινει η αρχη!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοράλλια παντού........yaeahhhhhhhh !!!!!!
Να τα χαίρεσαι φίλε...... Βέβαια με κανένα ποτηράκι κρα'σκια, μπύρα ..ότι νάναι τεσπα..... θα σου έλεγα και άλλες ευχές, αλλά ρημάδα κοινωνία, που χρόνος..... ![]() Έρχεται Χειμώνας πάντως οπότε, θα έχουμε περισσότερο χρόνο πιστεύω...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπυριτσααααααααα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φυσικα για τον χρονο σου εισαι υπεύθυνος ![]() ![]() ![]() αντε να χειμωνιάζει να βρεθούμε να δουμε τι θα κανουμε και αυτον το χειμωνα!!!! Λεω να πείσουμε τον bill samos να βγαλει τα κολοψαρα και να βαλει λιγο αλμύρα!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλο reef αλλο rift αγορινα ![]()
|
|||
|
|||
![]() δεν σε πιάνω??? |
|
||||
|
||||
![]() Καλή και η θάλασσα αλλα στο γλυκό Rift valley lake fishes (ψάρια από τις λίμνες της ρηξιγενούς κοιλάδας) https://www.google.gr/search?q=Rift+...w=1280&bih=900 Hello Africa.... Βασίλη στην επόμενη συνάντηση εντατικό πολύωρο φροντιστήριο για τα αφρικάνικα..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα αλλαξεις το ενυδρειο; ------------------------- Ξερεις μου αρεσουν τετοια μαθηματα οπος και αφρικαν ενυδρεια αλλα οχι για το σπιτι μου. Διστυχως δεν εχουν καθολου απαιτηση! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 15-09-14 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
χθες ηταν μια δυσκολη μερα για εμενα αλλα και για το ενυδρειο μου.
εσπασε ενα τζαμι που ειχα για καπακι και για καποιο λογο που δεν καταλαβα επεσε μεσα το φωτιστικο......... χαλια κατασταση μου χαλασε και δυο κοραλια και αρκετο βραχο αλλα πλεον τα κοραλια κολιθηκαν και το ενυδρειο ειναι με φωτισμο 1 coral plus 39 και MH 60w μαλλον θα προβω να φτιαξω κατευθειαν φωτιστικο powel led multichip... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |