|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγω τη γνώμη μου, βάζεις σιλικόνη εσωτερικά στο σημείο που είναι η διαροή και εξωτερικά κολλάς γωνιές σε όλες τις ακμές του ενυδρείου. Αν νομίζεις πως η στατικότητα του ενυδρείου είναι εντάξει μπορείς να βάλεις πλαστικές μαύρες γωνιές, αλλιώς βάζεις αλουμινένιες και κάνεις ακόμα πιο ανθεκτικό στατικά το ενυδρείο σου, με τις γωνιές θεωρώ πως δεν θα ξαναδεις διαρροές ποτέ, αρκει να βάλεις σιλικόνη σε όλη την επιφάνεια επαφής
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σε περιπτωση διαρροης τι κανουμε;ενυδρειο juwel. | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 27-09-12 11:47 |
προβλημα με ενυδρειο. | paraliotis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 25-01-11 12:08 |
SOS ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΕΗΕΙΜ | faniskriti | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-08-10 00:50 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | GEOSTE | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-04-07 15:13 |
SOS - Προβλημα με το ενυδρειο μου | haritidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-04-07 22:57 |