|
|
||||
|
||||
![]()
Θες 5 για να εισαι οκ
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη σε ευχαριστω ρε φιλε εσυ το ειδες και απο κοντα!
Παναγωτη δεν εχουν κολλησει ακομα γιατι δεν τα εχω καιρο εκει. Κωστα 250w δηλαδη? χμμμ οκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο φίλε,να το χαίρεσαι.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη να σε καλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Γαβριλο εντυπωσεις απο σκιμμερ και αντλια επιστροφης ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα μια χαρά είναι και το σκιμμερ και η αντλία για τα λεφτά τους,βέβαια δεν ξέρω σε βάθος χρόνου τι θα γίνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρωταω γιατι ειδικα η αντλια ανεβαζει απο οτι λεει το ιδιο νερο με μια eheim compact 3000 αλλα με πολυ λιγοτερα βατ δεν ξερω κατα ποσο ισχυει για αυτο ρωταω , εγω κοιταω για την dc12
|
|||
|
|||
![]()
απο θορυβο, Γαβριλο τι λενε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα γιατι προτεινεις τοσα πολλα? Αν το ενα καλυπτει 50εκ φαρδος ( αν θυμαμαι καλα, τοσο ηταν το παλιο δικο σου, και οι ακροπορες ακουμπουσανε σχεδον στα τζαμια), αρα 3*50 δεν θα καλυπτουν ικανοποιητικα και 150εκ μηκος? Ο netraptor με 3 δεν φωτιζε +650λιτρα? Ειχα δει και τις φωτο στο μαρινεακουαριουμ, που τα 50W multichip fvtizane poly parapanv apo 150w metal halide...εισαι απο τους πρωτους αν οχι ο πρωτος που τα χρησιμοποιησε, και η γνωμη σου με ενδειαφερει πολυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον Κοιτα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σταμάτη σε ευχαριστώ πολύ φίλε δεν μπορούσα να βγάλω παραπάνω γιατί δεν έχω αλλά κοράλλια!
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον μου ανοίγετε τα μάτια Η αλήθεια είναι ότι το ψάχνω ακόμα δεν έχω παραγγείλει κάτι και σκεφτόμουν το ενδεχόμενο για έτοιμο φωτιστικό για να είναι και όμορφο στο μάτι. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω Κωστα βασιζομενος στη δικια σου εμπειρια αλλα και στην εικονα του προηγουμενο ενυδρειου σου και με αυτα που εγραψες στο προηγουμενο ποστ, πιστευω οτι θα κανει την δουλεια τουλαχιστον στο ξεκινημα του ανετα και με 3χ50W, εχοντας λιγο λιγοτερο φως στις ακρες, και αν σε κανα 2 χρονια καταφερει ο φιλος και κανει τα κοραλια δασος οπως εσυ, μπορει ανετα να προσθεσει και ενα τεταρτο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα σιγουρα τα τρια δεν φτανουν να το πιασει ολο, αλλα αν το κανει οπως λες για να μοιραστει το κοστος δεν θα εχει προβλημα αν τα τοποθετησει τα λεντ επανω απο τα πρωτα κοραλλια , θα πρεπει ομως να υπαρχει στο πλανο , ετσι και αλλιως γιατι να το πας και τοσο οριακα ; φτιαξτο μια φορα καλα να μην κανεις το ιδιο 2 φορες ειναι και η φασαρια στην μεση μωρε
|
|||
|
|||
![]()
Νεος ψαρις στο ενυδρειο Zebrasoma veliferum pacific.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο ,να το χαίρεσαι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |