|
Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων Αντιδραστήρες κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω διαβάσει ότι οι αντεπίστρεπτες βαλβίδες μπαίνουν στα σωληνάκια, αμέσως μετά τα δοχεία υγρών τοποθέτησης. Οκ; Από προγραμματισμό, εσύ, πόσες φορές την ημέρα έχεις ρυθμίσει την αντλία να δουλέψει ώστε να ρίξει την ημερήσια δόση; Παρατηρώ ότι στα σωληνάκια μαζεύεται αέρας και όσο βρίσκομαι μπροστά στο ενυδρείο, δεν έτυχε να την ακούσω να δουλεύει (λείπω όμως και αρκετές ώρες). Ωστόσο, ναι, ρολόι, καλιμπράρισμα, manual χρήση δουλεύουν καταπληκτικά.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εγω προσοπικα το εχω μια με 20 μλ kh βεβαια απο την προηγουμενη εβδομαδα που εβαλα καποια sps και θα πρεπει να ανεβασω και θα το βαλω 10μλ για καθε δοση και οσες φορες χρειαστουν ! |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή, η ρύθμιση cycle/day πώς ακριβώς δουλεύει;
Αν θέλω να ρίχνει 100 ml μιας ουσίας και επιλέξω 2 cycles/day, θα ρίχνει 2 δόσεις των 50 ml, ή 2 δόσεις των 100 ml; |
|
|||
|
|||
![]()
Αμα θελεις ημερησια δοση 100μλ βαζεις 2δοσεις και στα μλ βαζεις 50
|
|
||||
|
||||
![]()
Και στο "working time" τι δηλώνουμε;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακου σημερα αλλαξα της δοσολογιες!
Εβαλα 3φορες και εβαλα την 1η αντλια 08:30 με 20:30 Την 2η αντλια 09:30 με 21:30 Την 3η αντλια 10:30 με 22:30 Τωρα να σουπω την αληθεια δεν ξερω ακριβως της ωρες που τα ριχνει αλλα μαλλο η πρωτη ειναι στην αρχη η δευτερη στην μεση της περιοδου και στο τελος της 3. |
|
||||
|
||||
![]()
Θελει να το παρακολουθησω λιγο παραπανω... Ευχαριστω πολυ Σακη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη αντλιας και φιλτρου | Stefanoc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-02-13 16:34 |
ΔΙΑΧΥΤΗΡΑΣ FERPLAST ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΛΙΑΣ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 27-03-09 21:21 |