|
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω...ελπιζω να μην γινουν ετσι τα πραγματα!!
1.2 μ ειναι... με τους ανακλαστηρες δ θα εχω αποτελεσμα....??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τους ανακλαστηρες λίγα πράγματα ,δεν ξερω αν σε παίρνει οικονομικά Αλλα κοιτά αυτό http://www.petsupermarket.gr/3147/πρ...st-2x-54w.html Θα πας αμέσως στα 0.56 ανα λίτρο
|
||||
|
||||
![]()
με τπτ.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() χαχαχαχ.....θα δω τι θα κανω.... παντως το θεμνα ειναι οτι δ εχουν πεθανει τα φυτα ετσι??φωτο δ μπορω να ανεβασω για εναν ανεξηγητο λογο....αλλα αν ψαξεις το προφιλ μου θα δεις φωτο απο αλλο θεμα που εχω ανεβασει!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τι θερμοκρασία έχεις;
Τώρα το καλοκαίρι έχει ζέστη. ¶μα η θερμοκρασία είναι πάνω από 28 τα φυτά δεν αναπτύσονται. |
|
||||
|
||||
![]()
30 χαλαρα πιανει.....αλλα αλο αναπτυξη...αλλο αυτο το...κατσιασμα που εχουν....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς πρώτα με το ενυδρείο, να το κάνεις ασφαλή για τα ψάρια και τα ζωντανά σου και μετά να ασχοληθείς με τα φυτά. Για αυτό κάνε σωστές μετρήσεις να δεις αν μπορεί να φιλοξενήσει ψάρια, βρες τα ψάρια που θες και που κάνουν για το ενυδρείο σου, και μετά ασχολείσαι με τα φυτά. Το χόμπι μας θέλει υπομονή και επιμονή
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτη τη θερμοκρασια, δεν εχουν μονο προβλημα τα φυτα, αλλα και τα ψαρια. Θα συμφωνησω σε ολα με τον Τακη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με τα φυτα.. | Liz@ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 10-12-13 19:03 |
Προβλημα με φυτα! | Αιμιλία | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-03-13 20:44 |
Προβλημα με φυτα... | nOmOreAbuse | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-09-10 09:00 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-10 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |