|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έλεγα να κάνετε λίγο υπομονή μέχρι να φτιάξει ένα τελικό φυλλάδιο (δισέλιδο - Α4 μπρος πίσω θα ήταν ιδανικό) ο Σπύρος (πιο πάνω είπε ότι θα το ξεκινήσει σύντομα). Λογικά δε θα του πάρει πάρα πολύ χρόνο καθώς δε χρειάζεται μετάφραση εδώ, μόνο μορφοποίηση. Οι φώτος νομίζω είναι απαραίτητες γιατί τραβάνε και την προσοχή του ενδιαφερόμενου και γενικά προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες χωρίς να κουράζουν
![]() Το κακό με τους πλέκος και τα υπόλοιπα τερατάκια (gallaher pangasius κλπ) είναι ότι ουσιαστικά το φυλλάδιο θα λέει ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ αν θέλετε/έχετε ένα μέσο ενυδρείο. Δεν υπάρχει εναλλακτική προσιτή πρόταση για να τα κρατήσουν (όπως με τους μονομάχους και τα χρυσόψαρα). Οπότε το βρίσκω απίθανο να το μοιράσουν τα καταστήματα. |
|
||||
|
||||
![]()
OK ειναι για προχειρο Ιγνατιε, εστω και χωρις τονους.
Μπορεις να βαλεις το λινκ απο το αρθο στο τελος αν θελει καποιος περισσοτερες πληροφοριες.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ. Θα βάλω πηγή όπως όφειλα να βάλω. Συγνώμη για την παράληψη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετυμολογια και ταξινομηση ειναι περιττα για φυλλαδιο.
Πιανουν πολυ χωρο. Μπορεις να βαλεις καμια φωτο σε σμικρυνση με το ονομα του ειδους. 4 γνωστα ειδη fancy (fantail, veiltail, red cup oranda, black moore) και τα τρια ειδη των μεγαλων χρυσοψαρων (commnon comet shubunkin), για να υπαρχουν και σαν παραδειγμα για το κειμενο παρακατω που λεει για τις απαιτησεις τους. Τελευταια σελιδα εχει κενο και για αλλο κειμενο, θα χωρεσουν στην αρχη οι φωτο. Το μεγεθος των γραμματων αν γινει πιο μικρο, δεν φαινονται καλα?
|
||||
|
||||
![]()
Ετοίμασα μια σελίδα σε corel με τα είδη χρυσόψαρων για να την βάλω από πίσω. Το δουλεύω ακόμα. Όταν το τελειώσω θα το ανεβάσω. Το λαπτοπ όμως έχει άλλη άποψη και ζεμάτισε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες κι αυτο
https://www.sendspace.com/file/o6fmff
|
||||
|
||||
![]()
ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να βαλουμε φυλλαδια στην εκθεση;...
ιδανικα θα ητανε να στηναμε κ ενα ενυδρειο και να τα εχουμε εκει μπροστα,αλλα αν δε γινεται για το ενυδρειο,εστω μονο τα φυλλαδια σε ενα σταντ... επρεπε να τοχαμε κανονισει ρε γμτ αν γινοτανε.εγω τωρα εφαγα φλασια και μου ηρθε... αν νομιζει κανεις οτι γινεται,εχω ενα 37λιτρο που μπορουμε να στησουμε,οπως και μονομαχο να βαλουμε.θα χρειαστω βοηθεια με το στησιμο ομως... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος, απορίες για φροντίδα, διατήρηση σε ενυδρείο | endymion | Bettas | 4 | 12-11-10 21:17 |
Φροντίδα ph ηλεκτροδίου | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 23-10-09 20:00 |
Φυτό με την λιγότερη φροντίδα; | gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 06-02-09 20:56 |
Χημικά για την φροντίδα του ενυδρείου | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-01-06 20:40 |