|
|
||||
|
||||
![]()
ναι απο τη βρυση ειναι οπως κ τοσα χρονια στο μικρο!!!δ κανω κατι διαφορετικο
ναι ναι με stiks... |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε το έξοδο και πάρε υγρά... να έχεις πιο σίγουρο το κεφάλι σου.
![]() ΔΕΝ θυμάμαι... τι τιμές σου δίνει η βρύση; |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγο πιο σκληρο το νερο της βρυσηςς...αλλα ποτε δ ειχα προβλημα!!!
σημερινες... NO3 mg/l 0 NO 2 mg/l 0 GH >7 d KH 3-6 ????? PH 7 CI2 mg/l 0 νομιζω ειμαι πολυ καλα...κ οι κατοικοι....τελεια πιστευω!!! με τη σκληροτητα ακομα δ ξερω τι παιζει...πως μπορω να την ανεβασω λιγο.... να ρωτησω κατι...αντιχλωριο βαζω τοσα ml που αναλογουν σε καινουργιο νερο ετσι??πανω στο μπουκαλακι αυτο διαβασα..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ετοιμαζεις το νερο σε ξεχωριστο δοχειο και μετα το βαζεις στο ενυδρειο,τοτε θες δοση αντιχλωριου μονο για το νερο που εχεις στο δοχειο της αλλαγης. υ.γ ελπιζω πως δεν κανεις αλλαγη με τον πρωτο τροπο... |
|
||||
|
||||
![]()
με τον πρωτο τροπο βεβαια....
αλλα ευτυχως δ βαζω αντιχλωριο μονο για τα καινουργια λιτρα.... απλα το διαβασα αυτο κ λεω κατσε να δω τι παιζει!!! thanks..... |
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι τωρα κ εδω κ 3 χρονια περιπου δοξα το θεο δ εχω χασει ψαρακι κατα,μετα η κ λογο της προσαρμογης!!!
δ λεω οτι ειναι ιδανικο αλλα δ εχουν ολοι ουτε τα μεσα ουτε τον χρονο για τετοιες..τελειες αλλαγες νερου!!!το εχω ξαναδιαβασει το αρθρο ευχαριστω πολυ για την συμβουλη.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|