|
|
||||
|
||||
![]()
καμια ιδεα.....???
------------------------- βασικα σημερα εκανα αλλη μια αλλαγη νερου...λιγο πιο μεγαλη κ σχεδον στο 25...μετρησεις να παρω αυριο καλυτερα η κ σημερα θα βγει αποτελεσμα?? 2 zebra danio κ ενα μικρο σκαλαρακι χαιρουν ακρας υγειας....(το σκαλαρι κρυβεται βασικα...παιζει να φοβαται ακομα??κρυβεται μεσα σε μια καρυδα που εχω για ντεκορ...)!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη artsi28 : 30-08-14 στις 19:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1. Λέγεται ότι ακόμα κι όταν κάνεις αλλαγή νερού... η διαφορά στο ΡΗ... ΔΕΝ πρέπει να υπερβαίνει το 0,2 ανά 24ωρο.
2. Αυτό το... "χαίρουν άκρας υγείας"... πως το διαπιστώνεις... τους μετράς την πίεση; ![]() 3. Αν το σκαλάρι είναι μόνο του... ως κοπαδόψαρο γαρ... λογικό είναι να "έχει πάθει την πλάκα του" και να κρύβεται.- |
|
||||
|
||||
![]()
μολις εκανα μετρησεις...
NO3 mg/l 10 NO 2 mg/l 0 GH >4 d KH 3-6 ????? PH 6,8 CI2 mg/l 0 γιατι επεσε τοσο η σκληροτητα??ειναι κακο?? ναι βασικα μου το χαρησαν κ το πηρα γιατι θα βαλω κοπαδι αργοτερα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ γνωρίζεις... τι ακριβώς κάνεις. Από την βρύση είναι... οι αλλαγές νερού;
Τα τεστ είναι με stick ("χαρτάκια")... είπαμε; |
|
||||
|
||||
![]()
ναι απο τη βρυση ειναι οπως κ τοσα χρονια στο μικρο!!!δ κανω κατι διαφορετικο
ναι ναι με stiks... |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε το έξοδο και πάρε υγρά... να έχεις πιο σίγουρο το κεφάλι σου.
![]() ΔΕΝ θυμάμαι... τι τιμές σου δίνει η βρύση; |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγο πιο σκληρο το νερο της βρυσηςς...αλλα ποτε δ ειχα προβλημα!!!
σημερινες... NO3 mg/l 0 NO 2 mg/l 0 GH >7 d KH 3-6 ????? PH 7 CI2 mg/l 0 νομιζω ειμαι πολυ καλα...κ οι κατοικοι....τελεια πιστευω!!! με τη σκληροτητα ακομα δ ξερω τι παιζει...πως μπορω να την ανεβασω λιγο.... να ρωτησω κατι...αντιχλωριο βαζω τοσα ml που αναλογουν σε καινουργιο νερο ετσι??πανω στο μπουκαλακι αυτο διαβασα..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|