|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδες, δυστυχως το φιλαρακι μου "εφυγε" τελικα χτες το μεσημερι μετα απο 13 χρονια ευτυχιας που μας χαρισε απλοχερα.
![]() Την "επνιξε" η φλεγμονη (στους λεμφαδενες μαλλον). Δεν πρεπει να ηταν απο τσιμπουρια τελικα. Ευτυχως δεν παιδευτηκε πολυ. Δυο μερες κρατησε. Την Δευτερα ολο το πρωι ειμασταν εξω και τρεχαμε. Το μεσημερι που γυρισαμε την ειδα λιγο να κουτσαινει το δεξι. Νομιζα πως το χτυπησε ή κουραστηκε. Αρχισε να πρηζεται και την εδωσα Metacam.. Την επομενη μερα Τριτη πρηστηκε περισσοτερο και την πηγα στο νοσοκομειο. Ακτινογραφιες, ορο, ενεσεις αντιβιωσης και αντιφλεγμονώδες. Το βραδι την πηρα σπιτι σε ασχημη αλλα σταθερη κατασταση. Την αλλη μερα το πρωι (χτες Τεταρτη) χειροτερεψε η φλεγμονή, παρα τις ενεσεις και τους ορους που ειχα παρει να συνεχιζω τη θεραπεια στο σπιτι, η φλεγμονη δεν καταλαβαινε τιποτα. Το μεσημερι φανηκε να εγκατειπει τη μαχη, αποχαιρετηστηκαμε και μεσα σε μιση ωρα εφυγε. Daizy 15/8/2001 - 29/8/2014 R.I.P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα..εχω χασει σκυλι που το 'χα σχεδον 20 χρονια και ξερω πως ειναι..Να πεις 'σα να χανεις ανθρωπο' δεν ειναι υπερβολη...Τουλαχιστον δεν ταλαιπωρηθηκε..
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα, είναι στεναχώρια να χάνεις ζωντανό, και ειδικά σκύλο
|
||||
|
||||
![]()
ωχ!!!!
![]() πολυ στεναχωρηθηκα ![]() κριμα πολυ κριμα,χτες το βραδι τη σκεφτομουνα τη νταιζουλα ![]() σπυρο εζησε καλα η νταιζη ητανε απτα πολυ τυχερα σκυλια.ευτυχως δεν ταλαιπωρηθηκε πολυ η καημενη ![]() φανταζομαι μονο τη στεναχωρια σου ![]() και μονο που τη σκεφτομουνα και φανταζομουνα μετα να χασω τη δικια μου,δακρυζα. ειναι πολυ ασχημο πραγμα ![]() καλη δυναμη σου ευχομαι,να τη θυμασαι και να χαιρεσαι που εζησε καλα το σκυλι ![]() ------------------------- πωπω,στεναχωρηθηκα παρα πολυ τωρα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 30-08-14 στις 15:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι για τους ψυλλους δραστικο?????εχει 2 μερες η δικια μου πανω της μαλλον μωρα ψυλλους..ειναι σαν τελειες μικρες που περπατανει πολυ γρηγορα..τι να της ριξω??φοραει κολαρο κ εχω ριξει σεμπασιλ....
|
||||
|
||||
![]()
το σεμπασιλ ποτε τοριξες και ποσο το αραιωσες;
|
|
||||
|
||||
![]()
1ml sebasil/1.5L νερο..κανα μηνα περιπου...μετα το μπανιο της..
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο είναι πάντα πολύ δύσκολο να αποχωρίζεσαι ένα καλό φίλο
![]() Καλό ταξίδι στη Νταίζη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως γινετε???? | stefanos samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 22-01-11 16:50 |
κι ομως γινετε! | ΜΙΜΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-03-09 12:52 |
γινετε να αποφυγω το CO2??? | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 27-07-08 07:37 |
γινετε;;; | asteris_veroia | Δίσκοι | 12 | 22-03-08 10:38 |