|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα καμάρια μου!!!
1) Pseudotropheus williamsi (blue lips), ο αρσενικός μου 2) Θηλυκό Pseudotropheus williamsi και θηλυκό Pseudotropheus demasoni 3) Pseudotropheus demasoni, αρσενικό Και τα δύο είδη από τη λίμνη Malawi |
|
|||
|
|||
![]()
Και η Tanganyika μου!!!
1) Altolamprologus calvus Congo Black Pearl , αριστερά ο αρσενικός και στο κέλυφος το θηλυκό 2) Altolamprologus calvus Congo Black Pearl, το θηλυκό με τα μωρά του 3) Altolamrologus compressiceps Gold Head Muzi 4) Ζευγάρι Neolamprologus Pulcher "Daffodil" με τα μικρά τους |
|
||||
|
||||
![]()
Labidochromis sp. "Hongi" (Red top Kimpuma)
1,2,3,4 αρσενικά - 5 ένα μικρό |
|
||||
|
||||
![]()
Pseudotropheus flavus "Chinyankwazi Island" F1
1,2 αρσενικό 3 μπροστά αρσενικό πίσω θηλυκό 4 αριστερά αρσενικό 5 μπροστά μικρά |
|
||||
|
||||
![]()
αρσενικος nimbochromis venustus μεγαλου μεγεθους(μαλλον 20+cm) με τρομακτικη νοημοσυνη..ενα απο τα πιο μεγαλειωδη ψαρια που εχω γνωρισει..
![]() η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη μεσα στο νερο με υποβρυχια φωτογραφικη απο πολυ κοντα χωρις ζουμ..οπως φαινεται,ουτε την καμερα δεν φοβηθηκε και ηρθε να ποζαρει ![]() ------------------------- 1.αρσενικο νεαρο champsochromis caeruleus της λιμνης μαλαουι.μια απο τις μεγαλυτερες κιχλιδες της λιμνης με μηκος συνηθως 37+εκατοστα.. ![]() 2.αρσενικο νεαρο exochromis anagenys.επισης μεγαλη κιχλιδα με μεγεθη ανω των 30 εκατοστων..στη φωτο παρολο το μικρο του μεγεθος(10εκ)εχει μπουκωσει μεγαλο αριθμο τροφης σε σχημα στικς. ![]() 3.οταν το θεμα μας ειναι το χρωμα τοτε ενα protomelas taiwan reef 15cm εχει τον 1ο λογο!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας Malawi : 11-10-14 στις 15:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νέο απόκτημα πολύ σπάνιο στην Ελλάδα (ευχαριστώ Πάνο!)
Metriaclima sp. "Membe Deep" Maingano F1 συναντάται στην ανατολική πλευρά της λίμνης στις ακτές της νήσου Likoma ανάμεσα σε Membe Point και Maingano. Διμορφικό είδος με εντυπωσιακό χρώμα αρσενικού και καφεκίτρινα θηλυκά. 1-2-3 αρσενικό (στην 2η μπροστά ένα που δεν έχει επιλέξει φύλο) 4-5-6 θηλυκά |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτο | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-03-08 00:42 |
φωτο | Mary-z | Greek Aquarist's Boards | 1 | 06-12-07 11:36 |
Φωτο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 11 | 07-06-05 11:36 |