|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν χρησιμοποιησω απιονισμενο νερο δεν θα εχω μικροτερο ph και λιγοτερο σκληρο νερο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα έχεις πιο μαλακό νερό..οπότε το pH θα μεταβάλλεται πιο εύκολα.
Προτίμησε καλύτερα Α/Ο..μακροπρόθεσμα θα βγει οικονομικότερη λύση..
|
||||
|
||||
![]()
Είναι επικύνδυνο Στέλιο αν χρησιμοποιείς απιονισμένο του εμπορίου, είναι αμφιβόλου ποιότητος τα νερά αυτά
|
||||
|
||||
![]()
Αφ' ενός θα συμφωνήσω με τον Τάκη... αφ' ετέρου με τον thab.
Εκεί που έχουν φτάσει πλέον οι τιμές για μια Α.Ο. είναι τουλάχιστον κουτό... να πληρώνεις σε απιονισμένο. Πόσα λίτρα ενυδρείο... θέλεις να καλύπτεις Στέλιο; |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι 30λιτρα με bettas και ειπα μεχρι να ερθρι η τυρφη να κανω μια αλλαγη νερου μα απιονισμενο .Για να ριξω λιγο το ph
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για 30 λιτρα?
Και μονο για αναπληρωση της εξατμισης συμφερει η ΑΩ. Με απιονισμενο εχασα τον πρωτο μου μονομαχο κατα πασα πιθανοτητα. (κατι αλλο περιεργο δεν ειχα κανει)
|
||||
|
||||
![]()
εχεις απολυτο δικιο και το βρωμικο στο Τανγκανικα .
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυρφη | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 18-02-11 09:54 |
τυρφη | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 27-11-10 16:27 |
Τυρφη Ναι η Οχι | haf_k | Ζωοτόκα | 5 | 26-06-10 19:51 |
Τυρφη | alkis13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 16-08-09 21:39 |
Τυρφη | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-03-09 20:15 |