|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() μπραβο!! πολυ ομορφα και προσεγμενα τα φυτα σου!!: Smt023: Smt023 -------------------------------------------------------------------- Παράθεση:
το ποτισμα πρεπει να το κανεις σε μεγαλυτερο διαστημα δηλ απο εβδομαδα εως 10ημερο....πρεπει το χωμα να στεγνωσει εντελως αναμεσα στα ποτισματα..νερο απο τις αλλαγες ριχνω και εγω...αλλα 1 φορα το μηνα περιπου..γενικα δεν πρεπει να ειναι και πολυ πλουσιο σε θρεπτικα το χωμα τους...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο θεμα, οι κακτοι ειναι οντως το κατι αλλο. φοβεροι ολοι οι κακτοι που εχετε παιδια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και εγω κάτι λίγα
ξεκίνησα με αυτόν που ήταν παρατημένος στο μπαλκόνι ![]() και τελικά έγινε έτσι και το καλοκαίρι για λίγες ώρες γίνεται πανεμορφος ![]() και εδώ πως ανοίγουν τα άνθη σε διάστημα λιγότερο από 1 ώρα ![]() ![]() ![]() Και εδώ η γωνίτσα με τα λίγα που έχω και υπάρχουν αντίστοιχα και στη απέναντι πλευρά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα επεσαν στα χερια μου κατι σποροι mix cactus και μια και με εχεις βαλει στην πριζα ασχημα λεω να δοκιμασω σπορεια..Διαβασα τα σχετικα με την απολυμανση σπορων και χωματος (δυσκολο το βλεπω να τα τηρησω ακριβως..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κωσταντινε ειπες τη μαγικη κουβεντα ετοιμασου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυο τρια νεα φυτακια και μια εντελως ερασιτεχνικη προσπαθεια για σπορεια..Για να δουμε τι θα βγει..αν θα βγει..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λυσεις υπαρχουν..(οχι οπως το "Λεφτα υπαρχουν") | Yiannis | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 12 | 08-10-13 13:53 |
υπαρχει κανενας μαραγκος? | dimis_george | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 23-11-09 19:34 |