|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε τρομαξα, ε? τα σκαλάρια είναι πολύ μικρά (4cm) 'οταν μεγαλώσουν θα μετακομίσουν σε μεγάλο ενυδρείο (150lit) που ετοιμάζω και στο μικρό θα βάλω μόνο λίγα ζωοτόκα. άπλα είναι ευκαιρία να πειραμάτιστώ και με τα φυτά μεχρι να πάρω χαμπάρι τι γίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπορεις να μπεις στο site της www.tropica.com και να κανεις advanced search για φυτα south america και απο εκει να βρεις οσα ειναι native amazon river και να διαλεξει τα πιο ευκολα, μετα βγαινεις στην γυρα για κλαδεματα και μαγαζια που μπορει να τα εχουν.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Οι νέοι αγρότες είναι "επιδοτούμενοι" σε σπόρους και "υδρο-πονικές" συμβουλές, απο μέλη του Board και του Συλλόγου, απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και απο τον Γεωργικό Συνεταιρισμό Καρδίτσας...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου mikenuke!
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βραβειο crossposter.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλιεργειας Σπιρουλίνας Βρισκεται στη Νιγρητα Σερρων.. Και παρακολουθειτα απο την ΝΑΣΑ οσον αφορα ποιοτητα κλπ... http://ta-nea.dolnet.gr/print_articl...356&m=N15&aa=1 http://www.typologos.gr/index.php?op...=276&Itemid=28
Το τσιράκι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ahar : 06-10-05 στις 17:06 |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε ένα "αγροτικό συνεταιρισμό Σπιρουλίνας" με τον διακρητικό τίτλο "GAB" ?
![]() θα πιάσουμε τρελα φραγκα αν δώσουμε όλοι λίγο από την άλγη μας!!! Υ.Γ.: Αρκετά ένδιαφέροντα άρθρα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |