|
|
||||
|
||||
![]()
εγω λεω να το αδειασεις και να προσπαθησεις να ξεκολλησεις το γυαλι..
ειναι δυσκολο , το ξερω.. αν δεν μπορεσεις βαλε ασπρο φελιζολ, θα κατσει καλα.. αν σου σταζει θα το δεις σε 2-3 μερες.. τωρα βλεπεις καπου νερα? αν ειναι ετσι , παρε μια σιλικονη και περασε το ολο εσωτερικα για να εισαι σιγουρος. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξεκωλαει με τιποτα . Προσπαθησα αλλα δεεν . Θα τ αφησω εως Παρασκευη να δω πω θα παει και απο πιεση και απο διαρροη που μακαρι να μην εχει. Εσωτερικα εχει ηδη σιλικονη αρκετη και πανω απο τις κοντρες. Να βαλω καθολου και εξωτερικα;
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να τρυπησε καπου ομως η σιλικονη..
οχι εξωτερικα δεν χρειαζεται.. ας το να δεις αν σταζει... κι αν δεις καμια σταγονα.. περνα το μια σιλικονη σε ολοκληρο το ενυδρειο εσωτερικα |
|
|||
|
|||
![]()
Περιεργο ολο αυτο που γινετε γιατι 10 μερες το ειχα γεματο σημερα το αδειασα και το ανεβασα σπιτι η μεταφορα προσεκτικη ηταν δε χτυπησε πουθενα ουτε εγινε τιποτα περιεργο. Και γεμισα 100 λιτρα με 5 λιτρο κουβα σε 3-4 ωρες σιγα σιγα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αστερη , οπως και να χει ο Αμαζονιος το ειχε πολλα χρονια το ενυδρειο προφανως...
εγω θα το περνουσα σιλικονη ακομα κι αν δεν εσταζε, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο |
|
|||
|
|||
![]()
Να βαλω πανω απο την παλια σωστα;;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε συ, οπου εχει σιλικονη.
εσωτερικο περασμα με το δαχτυλο.. παρε μια μικρη σε σωληναριο αν θες... εχει ο Παπαδοπουλος στην Θεσσαλονικης, logo 1000 (2,50 ευρω) Αν θελεις καμια βοηθεια στο σιλικοναρισμα, πες μου.,,, ισως καταφερουμε να ξηλωσουμε και το τζαμι, και να μπει εσωτερικα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φελιζολ σε ενυδρειο; | aquatic | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 01-03-13 12:10 |
Φελιζολ που ? | rakita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 26-09-12 20:28 |
Τι φελιζολ? | papanikos | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 23-11-10 22:36 |
ΦΕΛΙΖΟΛ | stefapat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 23-11-08 15:20 |
φελιζολ | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-06-04 19:13 |