|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει αρκετά καλή ροή
Έχει μόνο 2 θέματα. Τι θα κάνω τον χειμώνα που δεν χρειάζεται τιλλερ Και δεύτερο η έξοδος του τσιλλερ ειναι περίπου 5-6 εκατοστά από την επιφάνεια του νερού |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ένα θέμα αυτό. Αν δεν μπορείς να το προσαρμόσεις στην σωλήνα εξόδου του φίλτρου σου θα πρέπει να βάλεις μια αντλια μόνο για αυτό
|
||||
|
||||
![]()
κάποιος που να ξέρει σίγουρα ρε παιδιά ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο αυτόν που μου πούλησε το τσιλλερ και μου είπε ότι μπορεί να τρέχει η αντλία του νερού ακόμα και αν το τσιλλερ είναι σβηστό..
¶ρα μπορώ να κάνω αυτή τη πατέντα.. Όμως μου είπε ότι θέλω να ενόσω να το ενόσω στην σολινα που τραβάει νερό (είσοδο) και οχι στην σολινα που στέλνει (έξοδος) γιατί θα χάσει την δύναμη και την απόδοση της η αντλία.?! αν λυθεί αυτό το πρόβλημα, είμαι αποφασισμένος αφού θα δώσω τα λευτά να δώσω κάτι τι παραπάνω και να πάρω κάτι καλο.. αποφάσισα να πάρω και PH controller 1. αυτό που ενώνεται ?? 2. αν πάρω κοντρόλερ το regulator μου πρέπει να είναι πάλι dual stage ?? ή δεν έχει πρόβλημα να πάρω Single stage ??? 3. και τέλος αν πάρω κοντρόλερ πρέπει να παρω 2 ηλεκτροβάνες ???? μια για το κοντρολλερ και μια για να αναβοσβήνει με τα φώτα ??? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 SYSTEM | stanlee | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-01-13 11:46 |
CO2 SYSTEM | joe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 24-10-12 16:51 |
diy fog system | 3r4ndo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-02-10 11:21 |
DIY Pressurized Co2 System | Husky_Jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-10-04 19:55 |