|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα ο καθε οργανισμος εχει "χτιστει" ωστε να ειναι "συμβατος" με τις διατροφικες του συνηθειες ... Το πεπτικο συστημα του "δειχνει" τι οργανισμος ειναι (χορτοφαγος, παμφαγος, σαρκοφαγος) ... Οι δισκοι η καλυτερα το πεπτικο τους συστημα δειχνει οτι κατατασσονται στους χορτοφαγους-παμφαγους (εχουν σχεδον ασχηματιστο στομαχι και μεγαλο εντερο).
Παράθεση:
![]() Σε διαγωνισμους body building κατι τετοιο ειναι καλο οπως και σε πολλους ανθρωπους που ενθουσιαζονται με τετοια θεαματα ... και εκει ερχομαστε στο θεμα γουστου, αισθητικης και το τι θελει να κανει καποιος και ως ποιο σημειο το θελει! Βεβαια για τον εαυτο του μπορει να αποφασιζει μονος του ... Δυστηχως (κατα τη γνωμη μου) εχει την ισχυ να αποφασιζει και για αλλους οργανισμους και στη προκειμενη περιπτωση για τους δισκους του ... Το σωστο κατα τη γνωμη μου ειναι να ταιζουμε με αυτο που "θελουν" οι δισκοι και οχι με αυτο που "θελουμε" εμεις! Απο εκει και περα ο καθενας αποφασιζει τι κανει σε συναρτηση παντα με αυτο που θελει να "πετυχει" ...
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 19-08-14 στις 16:52 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια μικρή εισαγωγή στους Δίσκους | Tolis | Δίσκοι | 37 | 02-01-15 14:18 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ!!!! 29 βαθμους κελσιου..... ακουω προτασεις για να φτασω στους 26!!!!! | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 45 | 25-08-09 21:48 |
σταματησε η καρδια μου (μεταφορικα ευτυχως) | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 01-10-07 10:16 |
Εισαγωγή στους δίσκους | dimitris21 | Δίσκοι | 21 | 02-05-07 07:45 |
Ρίγες στους Δίσκους... από τι? | John T | Δίσκοι | 54 | 01-09-04 01:44 |