|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω για χαρη της Ελληνικης πατεντας και για να σιγουρεψω την σταθεροτητα της θερμοκρασιας εβαλα στο ενυδρειο μου 4 100αρια ανεμηστηρακια με τον stc1000..σημερα λοιπον με αυτην την τρομακτικη ζεστη εφυγα απο το σπιτι για μπανιο και αφησα κλειστο το κλιματιστικο για να δω τι ψαρια πιανουν..
εχουμε λοιπον 27 βαθμους με τα ανεμηστηρακια που δουλευουν συνεχεια.. οταν αναβω το κλιματιστικο πεφτει στους 26.. οποτε εχω διακημανση 1 βαθμου στο 24ωρο πραγμα πολυ καλο καθως ξερω οτι τα ψαρια μου δεν τα πειραζει τοσο μικρη διαφορα.. επεισης οταν αλλαζω νερο φροντιζω παντα να ριχνω 1 βαθμο τη θερμοκρασια που δειχνει εκεινη τη στιγμη..δλδ αν εχω 26 στην αλλαγη το ριχνω 25 και τα ψαρια δειχνουν να τους αρεσει παρα πολυ.. |
|
|||
|
|||
![]()
Για ποσα λιτρα μιλαμε φιλε μου;
|
|
||||
|
||||
![]()
487 μεικτα. να πω οτι χωρις κανενα τροπο ψυξης θα παει περιπου 31 που ειναι και η θερμοκρασια χωρου.αρα για 3-4 βαθμους περιπου καλα ειναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με 3 χ 120mm Kοnig, κατεβαζω στους 25C, σε 520 μικτα.
|
||||
|
||||
![]()
ναι μαλλον τα konig ειναι πιο τουρμπο
![]() εμενα ειναι 2100 στροφες..ενταξει δεν ηθελα και παραπανω.ετσι κι αλλιως δουλευω κλιματιστικο.τα εβαλα μονο για να ειμαι πιο σιγουρος οτι αμα δεν αναψω μια μερα κλιματιστικο να μη γινει το ενυδρειο κολαση ![]() αφου κρατανε 27 μια χαρα ειναι. |
|
||||
|
||||
![]()
75 cfm ροη, εχουν τα konig 120mm
2100 στροφες ειναι κι αυτα (δεν παιζει αμεσο ρολο)
|
||||
|
||||
![]()
26.1 με stc στο μικρο στο αλλο.... ενας θεος ξερει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μονο καλα; Εγω σε εξηνταλιτρο εχω δυο konig 80 mm και τα καταφερνουν παντως αποτελεσματικοτατα και ξεκουραστα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |