|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!
με το ζορι ρε φιλε.. μου βγηκαν τα ματια! γι αυτο και μου επεσε και το εχασα... Την ωρα που "τριβοντουσαν" ![]() προμηθευτητε ολοι μεγενθυντικους φακους να αρχισουμε το ψαξιμο μηπως βρουμε τπτ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Εγω πριν που γυρισα απ τη δουλεια βρηκα ενα σαλλιγγαρι να μασουλαει το αυγο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα εχει κλεισει μηνα τωρα το μικρο. πολυ παχουλο και ζωηρο αλλα φοβαμαι να το βαλω ακομα με τα μεγαλα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εχει λιγο τσαμπουκαδες στην αρχη , αλλα τπτ σπουδαιο.. μετα θα ηρεμισουν...κι εγω κι ο tsoui στον μηνα τα βαλαμε .. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μια ερωτηση. Εχω 10 γερτρουδια σε 80 λιτρα μονα τους με αρκετα φυτα και επισης αρκετα ramshorm.
Προτεινετε να χωρισω μερικα σε γεννηστρα ή να περιμενω? Εχω και pistia και moss.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι ετσι να γνωριζονται ![]() Παράθεση:
![]() Απ την 6 μερα και μετα φαινονται πιο ευκολα εαν εχει καπου αυγα γιατι εχει σχηματιστει το εμβρυο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() κι εγω εχω καταλαθος psysa μεσα... αρα δεν εχω πολλες ελπιδες.. πλεον εβαλα στο ενυδρειο του το ζευγαρι.. και τρεχει αδειο το 25λιτρο (με τα λιγοστα psysa που τρυπωσαν στα φυτα) με την ελπιδα να πεταχτει καποιο μικρο στην επιφανεια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα απο οτι φαινεται δεν παιζει ρολο ουτε το Ph ουτε η θερμοκρασια στις ιδιες συνθηκες θερμοκρασιας και Ph ενω το πρωτο ειναι αρσενικο τα δυο αλλα ειναι θυληκα οποτε μαλλον ειναι θεμα τυχης τι γενος θα ειναι.
Γερα να ειναι και οτι κατσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θελει αυτος παλι?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχα! ωραιος Χρηστο!
Ευτυχως εχεις καλο zoomαρισμα και περνουμε ματι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανα απο την αρχη. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 79 | 04-03-16 23:17 |
ξανα απο την αρχη | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-10 18:00 |
Ξανα απο την αρχη..... | mariannos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-12-08 23:46 |