|
|
||||
|
||||
![]()
Η ελαφροπετρα να ειναι αυτη του παχους 6-12mm
|
||||
|
||||
![]()
σιγα μη στα χρεωσω βρε..ελα να τα παρεις..που μενεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι το ειδα στο ιντερνετ φιλε μου...θα παω να παρω αυριο να παρω!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κ παλι...
οπως μιλησα κ με τον tiryntho κοιταξα λιγο το φωτιστικο μου κ μου φερνει ρευμα μεχρι τα φισακια τα ασπρα...αλλα οι λαμπες δ αναβουν...!!! ηλεκτρολο...δυστυχως ειναι ολοι τους κλειστοι για 15υγουστο...κ εγω καιγομαι...αχαχα!!! καμια συμβουλη απο καποιον που να ξερει?? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχει τις λαμπες του επανω,θα παρει υγρασια μεσα,και θα παθει μεγαλυτερη ζημια.Εως οτου λυσεις το προβλημα,μην το αφηνεις διχως λαμπες,και ας μην αναβουν
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
δ το εχω σε λειτουργια ακομα...το σαββατο περιμενω ενα φιλο να το στησουμε μαζι!!!απλα ηθελα να το φτιαξω μεχρι τοτε....
|
|
||||
|
||||
![]()
Διχως λαμπα,μην το βαλεις οταν το γεμισεις με νερο
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι αυτο εννοειται!!!θα το αφησω χωρις καπακι για κανα 2 μερες μεχρι να δω τι συμβαινει!!!
ελπιζω να φτιαχνεται παντως!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubias | mariannos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-02-09 00:23 |
μικροπροβληματα με ενυδρειο Carefour | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 25-04-07 21:12 |
Anubias..... | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 55 | 11-09-06 14:09 |
anubias | aristsats | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-06-06 01:36 |