|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα ηλεκρολογικα ας απαντησει αλλος,δεν τα ξερω και καλα.
![]() Καλυτερα 2 φιλτρα,παρα 1.Γεμισε με σιποραξ και λιγο βαμβακι
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ωραια τοτε θα κρατησω αυτα τα δυο μιας και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα... Πέτρες Moonstone εχω παααρα πολλες και απο βδομαδα που παω Αιγινα θα μαζεψω και αμμο θαλασσης και ειμαι κομπλε ![]() Σε ευχαριστω για την βοηθεια |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλω,αντε με το καλο να το δουμε και γεματο.καλες διακοπες
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
καμια ιδεα για το καπακι εχεις;Εχω 45εκ. πλατος κι εκει θα πρεπει να εχω 10 εκ για τις λαμπες και αλλα 12 για τα ανεμιστηρια και να μπορω και να ταιζω,για να χωρεσουν ολα θα πρεπει τα ανεμιστηρια να πανε πισω και να χτυπανε πανω απο τις κοντρες,γινεται;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κανεις ξυλινο η με πλεξι,μπορεις εκει που θα βαλεις τα ανεμιστηρακια να ανοιγει με μεντεσεδες
|
|||
|
|||
![]()
ναι ξυλινο...δεν εχω ιδεα πως θα ειναι γιατι πρεπει πρωτα να βρω τροπο να χωρεσουν,αν τα ανεμιστηρια ειναι πανω απο τις κοντρες θα ειναι αχρηστοι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σχεδον θα ειναι αχρηστα,υπολογισε τα να φυσανε το νερο.
Θα κανεις ενα τελαρο45*οσο ειναι το μηκος του ενυδρειου,μετα πανω θα βαλεις μια ταβλα φαρδος οσο ειναι το φωτιστικο,θα το βιδοσεις κανονικα.μετα θα κοψεις αλλη ταβλα για τους ανεμιστηρες,θα ανοιξεις τρυπες κτλ.Θα βαλεις 3 μεντεσεδες στην ταβλα του ανεμιστηρα,και την αλλη πλευρα των μεντεσεδων,θα τους βιδωσεις στην σταθερη ταβλα του φωτιστικου.Ουφφφφ,ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις ![]() Προσοχη το ξυλο να ειναι θαλασσης ,πολυ καλης πιοιτητας,και να το μονοσεις πολυ καλα. Υ.Γ στο αρχικο τελαρο,να βαλεις 45 μοιρες ξυλακια,για να πατα πανω στο ενυδρειο ------------------------- Οτι βιδες μεντεσεδες,να ειναι Inox.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kixlidatos : 08-08-14 στις 17:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για κατασκευή νέου diy ενυδρείου | komori | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-12-12 11:04 |
Κατασκευή νέου ενυδρείου | nOeL24 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 17-09-10 18:36 |
Κατασκευή νέου ενυδρειου & τρόποι φίλτρανσης | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 07-07-09 09:40 |
Κατασκευή νέου ενιδρύου λόγο μικρού χώρου | fiakas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-09-08 13:44 |
Κατασκευή νέου περίπου 50L | spirosta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-03-06 07:26 |