|
|
||||
|
||||
![]()
Πεταμενα λεφτα δεν ειναι, σε εκτακτες περιπτωσεις μπορει να φανει πολυ χρησιμη.
|
||||
|
||||
![]()
Τι θερμοκρασια εχει το νερο?
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι πεταμενα λεφτα!
αν εχεις υψηλη θερμοκρασια ,καλα εκανες και την εβαλες. οπως και να χει , κακο δεν θα κανει.. αν εχεις δυνατη κυκλοφορια, απλα δεν ειναι απαραιτητη. Βαλε και κανενα φυτο βρε αδερφε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και φυσικα, μια αεραντλια μπαταριας (κοστος το πολυ 10 ευρω), ειναι καλο να υπαρχει, κυριως σε περιπτωση διακοπης ρευματος τωρα το καλοκαιρι.
|
|||
|
|||
![]()
Η θερμοκρασία του νερού τώρα το καλοκαίρι είναι στους 31 βαθμούς. Δεν έχω ανεμιστηράκια. Ο κύριος λόγος που ήθελα να βάλω αεραντλία είναι η ψηλή θερμοκρασία του νερού μου. Ερώτηση... για εξοικονόμηση ρεύματος, θεωρείτε σωστή τη σκέψη να βγάλω την αεραντλία όταν φθινοπωριάσει και η θερμοκρασία πέσει σε πιο φυσιολογικά επίπεδα; Και να την ξαναβάλω το καλοκαίρι.
Τώρα που έχει αρκετή οξυγόνωση το ενυδρείο, μπορώ να αφαιρέσω το γυριστό πλαστικό της εξόδου του φίλτρου; Παρ' όλο που προκαλεί ανατάραξη, θα ήθελα αν γίνεται να το αφαιρέσω γιατί δεν έχω καπάκι και πέφτουν πολλές σταγόνες στο πάτωμα και λερώνεται. Κάτι άλλο... μου δημιουργήθηκε μια φοβία ότι κάποια μέρα που θα λείπω μπορεί να κουνηθεί το λάστιχο εξόδου του φίλτρου και να πέσει στο πάτωμα και να μου αδειάσει όλο το νερό του ενυδρείου στο σαλόνι. Είναι στερεωμένο σαν μανταλάκι πάνω στο ενυδρείο και με φοβίζει λίγο. Υπάρχει κάτι που κάνετε για περισσότερη σιγουριά ή είναι υπερβολικός ο φόβος μου; |
|
||||
|
||||
![]()
Εφοσον δεν εχεις ψυξη, να λειτουργεις συνεχως την αεραντλια. Αλλα αυτο δεν ειναι λυση, δε σημαινει οτι λυθηκε το προβλημα το καλοκαιρι.
Αυτο με την εξοδο του φιλτρου δεν το καταλαβα καλα. Δεν ειναι σταθερη η εξοδος πανω στο φιλτρο?
|
|||
|
|||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=zO_3...ature=youtu.be
Το σωληνάκι που επαναφέρει το φιλτραρισμένο νερό πίσω στο ενυδρείο, είναι στερεωμένο στο τοίχωμα του ενυδρείου σαν μανταλάκι. Δηλαδή το τραβάς με τα δυο σου χέρια να ανοίξει λίγο και όταν το αφήσεις πάνω στο ενυδρείο σφίγγει πάνω του. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αεραντλία και Co2 | marios psilopoulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-03-14 21:24 |
Aεραντλία | Aquablue | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 15-11-10 23:49 |
Αεραντλία | valantis315 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 18-08-10 22:56 |
Αεραντλία !!! | pagos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-04-10 14:17 |
Αεραντλία;;; | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 21-11-07 15:57 |