|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι...θα βρεις κι αλλα αργοτερα!
![]() να σου ζησει! αρτεμια τωρα ή υγρη τροφη jbl... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε .... το νέον ενυδρείον, είπεν ο υμών Κύριος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους μπήκανε
![]() ![]() ![]() Σηκώσανε όλο το σκουπίδι από το βυθό αλλά καθαρίζει σιγα σιγα. Μόλις τα έβαλα μείνανε ακίνητα, τώρα ή καθονται σε μια γωνιά ή τρέχουν, ειδικά ο μεγάλος ο κογκολέζος έριξε κάι σπρίντ τρελά, ξεμούδιαζε μάλλον, είναι στρεσαρισμένα ακόμα βέβαια, αύριο πιστεύω πως θα είναι μια χαρά, με το σκάψιμο θα έχει καθαρίσει και ο βυθός, τα τραβάει το φίλτρο κανονικά
|
||||
|
||||
![]()
Ρε, μικρο φαινεται το ενυδρειο.
![]() Που την ειχες αυτην την ψαρουκλα, το κακομοιρο το comet? ![]() ------------------------- Εγω θα το αφηνα να τρεξει καμια 10 μερες μετα το μπολιασμα. ------------------------- Εχω μια υποψια οτι το νερο δεν θα σου γινει ποτε κρυσταλλο με τα χρυσοψαρα να σκαβουν σε αυτην την αμμο.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 06-08-14 στις 14:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο άλλο μείνανε μόνο τα 2 CAE ------------------------- Δεν τα έχω ούτε 1 ώρα και ήδη έχει καθαρίσει αρκετά. Το φίλτρο από μηχανικό καθαρισμό πάει πολύ καλά, να δούμε και από βιολογικό
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 06-08-14 στις 14:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσες μερες τρεχει ο βυθος χωρις μπιχλα και ποσες με μπιχλα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρεμπιποντως, ο βυθός καθάρισε (τον καθαρισαν τα ψάρια) και αιωρούνται πολύ λίγα σωματίδια
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος! βαλε και κανενα φυτο
![]() οντως που το ειχες αυτο το κομετ!!! ![]() ![]() δεν φαινοταν τοσο μεγαλο! να σου ζησουν, κουκλια και τα 3! το αλλο veiltail ειναι ή ειδα λαθος? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |