|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν και εχεις κατευθυνθεί προς αλλα ειδη...θα σου πω απλα ότι ειχα καλα αποτελέσματα με echinodorus tennelus χωρις καθολου διοξειδιο. Πιο αργη αναπτυξη φυσικα, αλλα καταφερε να κανει ένα πολύ ικανοποιητικο "γρασιδι" σε ένα από τα ενυδρεια μου.
καλη επιτυχια με ό,τι κι αν ξεκινήσεις.
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας !!!
λόγο του ότι είμαι υπερβολικά άσχετος σε Co2 μπορεί να μου γράψει κάποιος αναλυτικά άν αποφασίσω να βάλω co2 τι χρειάζομαι ποια τα έξοδα, ποια τα εξαρτήματα και πώς δουλέυει ??? ------------------------- Παράθεση:
και δεν θα έχω έξαρση άλγης ???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkontos : 05-08-14 στις 11:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για γαριδες οντως, δεν πολυ προτεινεται...
αλγη αν το χρησιμοποιεις σωστα, δεν θα εχεις προβληματα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |