|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αύριο, μεθαύριο, τώρα που τελειώνω το καπάκι μπορώ να τα βάλω, θέλω να τα βάλω αφού βάλω τα ανεμιστηράκια, κάνει ζέστη.
Και εγώ ανυπομονώ να μπουν
|
||||
|
||||
![]()
ωραια πραγματα!
Πολλα λιτρα και χωρο ομως κοβει το γ@μ@@@@@ το φιλτρο... μηπως να εβαζες το κρεμαστο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
30 με 35 λίτρα. Για κρεμαστό δεν είχα χώρο, μόνο από κάτω ή από πάνω αλλά θα ήθελα πιο μεγάλες αντλίες και δεν το θέλω, είναι ένα ενυδρείο με χαμηλό κόστος κατασκευής και συντήρησης. Με την αυτόματη καθημερινή προσθήκη τουλάχιστον 50 λίτρα νερού θα έχουν μόνιμα καθαρό νερό και δεν θα χρειάζεται να κάνω αλλαγές
|
||||
|
||||
![]()
για πες λιγο αν εχεις χρονο για την αυτοματη προσθηκη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλτρο άνθρακα (δεν το έχω πάρει ακόμα), μια ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα πλυντηρίου και ένα ψηφιακό χρονοδιακόπτη. Θα το προγραμματίσω να ρίχνει κάθε μέρα 50+ λίτρα νερό , και το νερό από την υπερχείλιση θα πηγαίνει για πότισμα εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=76693 αντί να παίρνουν τα λουλούδια φρέσκο νερό, θα το παίρνουν τα ψάρια, και τα λουλούδια θα παίρνουν το νερό του ενυδρείου. Αυτή τη στιγμή το πότισμα θέλει πάνω απο 80 λίτρα νερό την ημέρα. Το χειμώνα θα μειωθεί αυτό βέβαια αλλά με τις χαμηλές θερμοκρασίες θα έχει πέσει και ο μεταβολισμός των ψαριών , άρα και οι ρύποι.
|
||||
|
||||
![]()
Είχα καιρό να μπω στο θέμα και κάθισα και σήμερα είδα την εξέλιξή του..φυσικά εκτός από την όλη κατασκευή μου άρεσε και ο συνδυασμός ενυδρείου-ποτίσματος.
Ωραία πράματα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραια Τακη, ευχαριστω!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |