|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπανάκι τι βάζεις;
Από κατάψυξη π.χ. μπάρμα σταθης ετοιμο σε κύβους (σε μερίδες τριμένο); Νίκο το βράζεις πρωτα; Για πες να μαθαίνουμε και εμείς τα νιάτα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ζεσταινω το νερο στον βραστηρα και το βαζω σε ενα μπολ με το σπανακι για 5-10 λεπτα... Απο συχνοτητα καθε κυριακη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμη είναι ντροπαλές....
Σημερα βγηκε μια να πιασει σπανάκι.... ![]() Προσθεσα και αλλα ξυλα , καθως και εφτιαξα περισσοτερες σπηλιες... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα κατα τον ελεγχο και ψαξιμο των γαριδων στο ενυδρειο...
Βλέπω μια εκδυση κοντα στο προφίλτρο, και μετα βλέπω και μια πολυ μικρη να περιφέρεται στο νερο. Ψαχνω λιγο , και βλέπω ενα μικρακι κατω απο ενα φυλλο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και φωτο χάλια διακρινεται το μικρό..
![]() Αλεξανδρε οπως ειχα πει και παραπάνω κατι εχεις κανει τις γαρίδες... ![]() Τα μικρα δεν φοβουνται οταν πλησιαζω , αντιθετως με τις μεγάλες που εξαφανιζονται με το που πλησιασεις σε αποσταση ενα μετρο απο το ενυδρειο. Τον λιγο καιρο που τις εχω, εχω παρατηρησει διαφορα. Καταρχην νομίζω πως η καθε γαρίδα εχει την περιοχη της. Ενα συγκεκριμένο μερος οπου κρυβεται και ενα μερος οπου βγενει να τραφει. Δεν ξερω γιατι , αλλα εμενα βγαινουν μια ωρα πριν κλεισουν τα φώτα. ![]() Ειχα παρατηρησει ενα μικρακι, ητανε επι μια εβδομάδα κατω απο ένα φυλλο , με το που εβαλα το χερι μου και το μετακινησα λιγάκι , δεν το ξαναειδα στο ιδιο μέρος. Απο μετρησεις είμαι στα ιδια. gh 5 kh 4 Ph meter 7.8 Ph api 8 no3 0-5 tds 120 |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως εχουν παρει μπροστα, βλεπω διαφορα μεγεθη μικρων αλλα ακομη οι γαριδες δεν φαινοντε στο ενυδρειο.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο για sulawesi | markosv | Γαρίδες | 4 | 30-09-13 20:12 |
Sulawesi γαρίδες | Σωτος1981 | Γαρίδες του γένους Caridina | 14 | 14-09-12 21:17 |
Γαριδες Sulawesi | Raven | Γαρίδες του γένους Caridina | 3 | 04-08-10 23:05 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |