|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μετρησοις 1/8/2014
αμμωνια:0-0,25 NO2:0,05MG/L NO3:10MG/L PH:8 KH:9 GH:11 Eχω να ταισω 2 μερες και εκανα 50% αλλαγη νερου προχτες,πως συνεχιζω,σημερα να ταισω?ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε καλο δρομο εισαι, σε λιγες μερες θα στρωσει πληρως πιστευω το φιλτρο και θα εχεις αμμωνια και νιτρωδη μηδεν. Εγω θα το ταϊζα λιγο το ψαρακι σημερα και θα παρακολουθουσα στενα με μετρησεις τις επομενες μερες.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια,μολις τον ταισα 2 μπαλακια για πρωτη φορα απτο χερι μου,πηδηξε και το εφαγε λες και ηταν εκπεδευμενος να το κανει...οντος ειναι πολυ μοναδικα τα συγκεκριμενα ψαρακια,θα δοκιμασω και με κουνουπι που τους τρελενει περισσοτερο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχεις δει τιποτα ακομα
![]() Μολις εισαι ενταξει με το στρωσιμο, μαλακωσε λιγο το νερακι για να εχεις ενα υγιες ψαρακι.
|
||||
|
||||
![]()
καλα παμε!
αρχιζουν την καθοδο! Σε λιγες μερες θα εισαι κομπλε!! Ελεγχομενα ταισματα τις πρωτες μερες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και τα φυτα αρχιζουν την καθοδο τοσες μερες χωρις φως....επιτελουσ εφεραν το μπαλαστ και αυριο μαλλον θα εχω φως,αντε να αρχισουμε και το φυτεμα σιγα σιγα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βαλε και καμια φωτο οταν βαλεις φωτισμο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο μονομαχοενυδρειου εκτακτως. | kgf12345 | Bettas | 240 | 03-10-14 11:35 |
Στησιμο Μοναχοενυδρειου 60 λιτρα.. | Eliccaios | Bettas | 24 | 30-06-14 15:54 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |