|
||||
|
||||
![]()
ενταξει παιδια εγω δεν το ειπα αυτο για να θειξω καποια ατομα η να δημιουργησω εντυπωσοις απλα επειδη ασχολουμε με το εμποριο(καμια σχεση με πετ σοπ,καφεκοπτης ειμαι)και βλεπω ολο και πιο πολυ να γινομαστε ξενολαγνοι με το να ψωνιζουμε απο το εξωτερικο,να φευγουμε στο εξωτερικο,να επικροτουμε το εξωτερικο κανουμε κακο μονο σε εμας,οπως ειπατε υπαρχει ο ανταγωνισμος και ο καθενας ειναι ελευθερος να ψωνιζει απο οπου θελει καθως το εμποριο πλεον ειναι ανοιχτο.τωρα για τον υπαλληλο που λες για το 12ωρο με τα 500 και αυτα που θα σου πουλησει εφοσον δεν εισαι ενημερωμενος και θα παρεις οτι σου πασαρει ας προσεχες και ασ διαβασες στο φορουμ τι να παρεις και τι οχι,στο ebay που δεν εχει ουτε καν υπαλληλο αν εισαι ασχετος παλι θα φορτωθεις πραμα που δεν χρειαζεσαι επειδη εχεις αγνια οποτε αυτο δεν εχει και τοσο βαση....ναι οι καιροι ειναι χαλεποι και πλεον ο θανατο σου ειναι η ζωη μου και ο αλλος θα πουλησει μεχρι και την μανα του για να τον κρατησουν στη δουλεια αλλα θα πω και κατι αλλο οταν βλεπεις γυρω σου ολοι να κλεινουν τα μαγαζια τους να εισαι συγουρος οτι αργα η γρηγορα θα ερθει και η σειρα σου να κλεισεις...αυτα πολυ φιλικα και συγνωμη εαν εθιξα καποιον,δεν ειχα τετοιο σκοπο!
------------------------- Παράθεση:
http://www.aquavivere.gr/shop-produc...arium-test-set 5 τεστ ΜΟΝΟ 14 ευρο,μου τα προτινε ο φιλος tsala και τα πηρα σημερα!ελπιζω να προλαβα τον φιλο που θελει να τα παρει απο ebay ασ προσεξουμε την ελλαδα και τα παιδια μας καλυτερα και μετα τα ψαρια,πρωτα ανθρωπια!ελεος! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κωνσταντινος : 29-07-14 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
test api | stampolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-05-12 20:38 |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
Test NO3 | DimmyF | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 24-09-05 23:14 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |