|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#26
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα ειδη επιζουν σε θερμοκρασιες πιο πανω και πιο κατω απο αυτες που δινονται στα προφιλ.
Αυτες που δινονται στα προφιλ ειναι αυτες που δεν ζοριζονται. Βασικα που δεν ζοριζεται ο μεταβολισμος τους και η επαρκεια σε οξυγονο. ΠΑΝΤΑ φυσικα αποφευγουμε τις αποτομες μεταβολες (στα περισσοτερα ειδη) ιδιως στην αυξηση της θερμοκρασιας. Και παντα ακολουθουμε και στοο ενυδρειο τις περιοδους "ξηρασιας" και 'βροχων" (δλδ καλοκαιρι χειμωνα στα δικο μας κλιμα). Για τους μονομαχους πληροφοριακα, επιζουν και σε μεγαλυτερες απο 32. Απλα εχει παρατηρηθει οτι οι 26-30 ειναι πιο ιδανικες και με λιγοτερες πιθανοτητες για εμφανιση φιν ροτ (που εχουν μια ταση λογω πλουσιων και μακρυων πτερυγιων και ουρας). Αν λοιπον εχεις μινιμουμ θερμοκρασια σε ενα μονομαχο τους 25-26, δεν πρεπει το καλοκαιρι να το αφησεις να ανεβει λιγο (πχ 30C) για την ακολουθια των εποχων? (να γλυτωσεις και εξατμιση και παραληλλα και αναπληρωση που πρεπει να γινεται με νερο απο Α/Ω, αλλιως ανεβαινουν πολυ οι σκληροτητες) Πως θα τα καταφερουν στους 30 τα συννεφακια? Δεν νομιζω να εχουν προβλημα pistia και anubia.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εχω προβλημα με το ενυδρειο μου λογω μεγεθους υπαρχει καποια λυση?? | ntak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 21-03-11 17:25 |
Χαμηλη ροη λογω βρωμιας-Υπαρχει προβλημα; | thab | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-11-10 22:56 |