|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα όλους.
Λοιπόν σήμερα έβαλα αλλά 50 κιλά moonstone και έβαλα πίσω μέρος. Πείτε μου πως Σας φαίνετε? Τώρα θα μου πεις είχες 100 κιλά και πήγες έβαλες αλλά 50 κιλά. Ο λόγος που το έκανα είναι επειδή παρατηρούσα κάθε μέρα ότι κρυψώνες ήταν πολύ λίγα, τα ψάρια θέλουν πολλές κρυψώνες, φαντάσου έχω 3 ψάρια αφού το ένα θύλακο εξαφανίστηκε, μαλών ψόφησε. Σε λίγο καιρό αφού θα γεμίσω με ψάρια, θέλουν χώρο για να κρυφτούν και να κάνουν το σπίτι τους. Αυτές της μέρες θα κάνω μια παραγγελία και θα πάρω τα ψάρια μόλις γυρίσω από διακοπές. Λοιπόν τα ψάρια είναι. Aulonocarastuartgranti "Mdoka” η maylandi ούτε εγώ έχω καταλάβει ποιο είδος από τα δυο είναι γιατί όσο πάει αλλάζει το ψαρί και πάει ποιο κοντά για mdoka. Και θα παραγγέλλω Scianochromis fryari 1m 3f Labidichromis Hongi Red καιlabidochromis sp. Yelow 1-2m 4-5f (η θα βάλω 6-7 μικρά αν δεν βρω μεγάλα ώστε να ξέρω το φύλο. pseudotropheus sp flavus 1-2m 4-5f (η θα βάλω 6-7 μικρά αν δεν βρω μεγάλα ώστε να ξέρω το φύλο. αν μου πείτε ότι δεν ταιριάζουν τότε πείτε μου ανάμεσα σε αυτά. Copadichromis azureus, Protomelas spilonotus (Mara Rocks), nimbochromis venustus. Για πείτε μου τι να κάνω? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
460 litra | HERBI | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-14 17:30 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |