|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον εχω ξεκινησει τις διαδικασιες με πολυ χαρα,μοπανια μουλιαζουν χαλικια ξεπλενοντε και σιγα σιγα ειμαι ετοιμος να βαλω μπρος το ενυδρειο μου,λιγο με τον φωτισμο εχω ενα θεμα γιατι δεν μπορω να βρω χρωματιστη λαμπα σε 8watt αλλα με λιγη βοηθεια κατι θα κανω,ψαρακια δεν πηρα απτο πετ γιατι ο πετσοπας ηθελε να ξεκινησω με την απανθρωπη μεθοδο ριχνοντας μεσα μερικα για αρχη και μετα να τα κανω ψαροσουπα....το λοιπον,πως συνεχιζω?στηνω μεσα φιλτρο και θερμαντηρα και σε τι υψος υπαρχει καμια φωτο για καθοδηγηση? γεμιζω μεχρι την μεση νερο ριχνω το ξυλο μεσα και σκεπαζω το υπολοιπο με χαλικι και μετα μεχρι πανω νερο?ειμαι στο σταδιο που θα χρειαστω την βοηθεια σας για να προχωρησω,ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βημα βημα και μην βιαζεσαι,ακου τους φιλους τι σου λενε.
Τι ψαρια τελικα θα βαλεις μεσα? ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω μεσα μονομαχο,με 1-2 θυληκες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαυτο σου λεω,μην κανεις κατι που δεν θα στο εχουν πει εδω μεσα.Αν βαλεις αυτα που λες,ο αρσενικος θα τις σκοτωσει τις θηλυκες.
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Αν αποφασισες να βαλεις μονομαχο,περιμενε τους μπετατζιδες να ερθουν και στα πουν ολα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα σου πρότεινα το ενυδρείο να έχει 80 εκατοστά μήκος και πάνω ώστε να έχεις αρκετές επιλογές για ψαρακια.
Για μονομαχοενυδρείο αν το κάνεις πυκνοφυτεμένο και δημιουργήσεις αρκετές κρυψώνες θα μπορούσες να βάλεις και θηλυκά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο χομπι | yamahaR1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 22-02-14 13:02 |
Νεος στο χομπι | johnjohn7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 19-02-14 14:05 |
Νεος στο χομπι. | pulsedia | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 01-10-12 18:38 |
ειμαι νεος στο χομπι λιγο βοηθεια !!!! | manolitsakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-09 14:14 |
Νεος στο χομπι | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 13-02-04 20:05 |