|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά δεν παίζεσαι εσύ φίλε, λύγισες το πλέξι με φλόγιστρο,
είσαι unpaiktable ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Κανονικά θέλει καλίμπρα, φούρνο και σταδιακό πρεσάρισμα. Μπορεί να γυρίσει και με πιστόλι ζεστού αέρα, αλλά σε 10 mm ακριλικό θέλει πολλήηηηηη υπομονή. Με το φλόγιστρο ασπρίζει στα σημεία που γυρίζει και αν το παρακάνεις κάνει φουσκάλες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και έτσι
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πατέντα εύκολη και οικονομική. Παίρνει και πολλή βελτίωση .
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λόγο πολλών παραγόντων η κατασκευή πήγε πίσω αρκετό καιρό. Πλέον, πιστεύω, ότι έχει φτάσει στο τελικό στάδιο των κατασκευών, εκτός από κάτι πραγματάκια που θα μπουν αργότερα αν είναι απαραίτητα. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι η κατασκευή του φωτισμού. Με προβλημάτισε αυτή η κατασκευή γιατί θα πρέπει μέσα στον χώρο που υπήρχαν τα παλιά ηλεκτρικά να τοποθετηθεί μια ψήκτρα ενός μέτρου, 4 ανεμιστήρες και 42 led με τους φακούς τους. Ο φωτισμός θα απαρτίζεται από 42 led. Θα είναι χωρισμένο σε 4 κανάλια όπου το κάθε κανάλι θα είναι ντιμαριζόμενο και θα αποτελείται μόνο από ένα χρώμα, πλην από ένα κανάλι που θα διαχειρίζεται τα uv, κόκκινα και τα πράσινα led.
Για τα led επιλέχτηκαν μη επώνυμα, οικονομικά, ενώ ο driver για το κάθε κανάλι είναι αυτός http://www.ebay.com/itm/321400026074...%3AMEBIDX%3AIT Μερικές φωτογραφίες
|
||||
|
||||
![]()
Για προχώρα μάστορα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sera marine biotopic cube 130 lit | heliman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 15-08-12 21:01 |
Ανακατασκευή λίμνης | mariand7 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 52 | 29-05-12 08:16 |
sera Biotop Nano Cube 60 | gkampanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-06-10 14:39 |
Ανακατασκευή ενυδρείου | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 02-12-09 10:54 |