|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα ψάξω να βρω, σε ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]()
Τα πλαιινα τα ασπρα, εχεις υπολογισε πως θα φαινονται σε λιγο καιρο με την αλγη?
(το ασπρο τραβαει την αλγη σαν μαγνητης)
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη τις πλαστικές γωνιές και τις αλουμινένιες, από πού τις πείρες;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Κόλλησα και το τζάμι, έχω βάλει γύρω στα 90 κιλά βάρος επάνω και σφιχτήρες στο πάνω μέρος της πατούρας. Με το βάρος έχει πιάσει όλη η πατούρα χωρίς ίχνος φυσαλίδας ![]() λέω να τα βγάλω αύριο το απόγευμα, να μείνει έτσι 24 ώρες, με τη ζέστη που κάνει σε μισή ώρα η σιλικόνη είχε ξεραθεί , είχε κάνει κρούστα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 21-07-14 στις 21:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τσικουδιά ειδική για τα ψάρια σου έχουν τα βαρέλια? χα :P παρεπιπτόντως πολύ ωραία η κατασκευή, μπράβο στα χέρια σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε γεμισε το , δεν μπορω να περιμενω!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() και όμως, αυτά ήρθαν γεμάτα τσικουδιά από Κρήτη ![]() ![]() τα είχα πριν το βαρέλι για τις αλλαγές και τώρα τα έχω σαν βοηθητικά ------------------------- Αμ εγω να δεις πως περιμένω ![]() ![]() ------------------------- Για πείται καμιά ιδέα βρε παιδιά για τη πλάτη και τα πλαινά Να τη κάνω άσπρη και τη πλάτη ; Να κάνω πλάτη και πλαινά με dow και D1 ; Να αφήσω άσπρα τα πλαινά και να κάνω μόνοι τη πλάτη με dow και D1 ; Το D1 θέλει μέρες να τραβήξει και πολλές αλλαγές νερού και θα μου φάει και μερικούς πόντους από το μήκος. Σκεφτόμουνα να πάω να πάρω κανα γαλαζοπρασινο πλεξι και να βάλω αλλά θα θέλει κανα 50αρικο πάλι, και προσπαθώ να κρατήσω χαμηλά το budget
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 22-07-14 στις 14:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα το αφηνα οπως ειναι..σε εξωτερικο χωρο ειναι,θα πιασει την αλγη του και θα ειναι μια χαρα..Οι diy πλατες απο dow δε μ αρεσουν ..Ασε που αν ειναι να κοστισει 50+ παιρνεις και πολυ ομορφες ετοιμες..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |