|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ισχύει ότι είναι καλύτερα η τροφή να βυθίζεται γιατί όταν επιπλέει πέρνουν και αέρα όταν τρώνε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω διαβάσει πως στα χρυσόψαρα δεν ισχύει αυτό, και μάλιστα το διάβασα εδώ από κάποιον συνχομπίστα που είχε αλληλογραφία με τη SERA και του έλεγε ακριβώς αυτό, πως τα χρυσόψαρα δεν έχουν αυτό το πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν ειναι τροφη μακρας διαρκειας.
Ειναι οπως φαινεται algae wafer. Εγω για σιγουρια δινω βυθιζομενη, επειδη εχει παρατηρηθει και ειναι υποπτη η επιπλεουσα δεν το διακινδυνευω, ασχετα τι λεει η καθε εταιρεια. Ουδεις αλαθανστος.
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ισχυει!
ουτε εγω αφηνω σε επιφανεια flakes στα φανσυ, παντα μουλιασμενα.. παλαιοτερα ειχα προβληματα οταν δεν γνωριζα για μουλιασμα. στα μονοουρα δεν μουλιαζω ποτε την τροφη ομως..εδω και 2 χρονια, δεν ειχα κανενα θεμα ή ασθενεια. Οσων αφορα το ταισμα του μουρ, ετσι ειναι , λογω ορασης αργουν να βρουν την τροφη.. προσπαθησε να δινεις με το χερι σου ή με μια λαβιδα την τροφη, θα την μυρισει και θα ερχεται σιγα σιγα απο μονος του |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω τα μουλιάζω τα flakes, ποτε δεν τα ρίχνω έτσι, σε όλα τα ψάρια, αλλά η σπιρουλίνα της sera είναι επιλέοντα μικρά πελετ (κόκκοι). Τα fancy τη τρώνε κανονικά, το common τρώει τα πάντα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν ξερω , ειχα θεμα παλαιοτερα και δεν ρισκαρω σε fancy ουτε μια μερα ταισμα απο την επιφανεια.. περαν τουτου, πιστευω ομως πως αν ριχνεις και 1 φορα την βδομαδα τροφη απο την επιφανεια ,οπως σπιρουλινα πχ. δεν θα παθουν και κατι.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διευκρινήσεις για το Black Moor μου | Iliana | Χρυσόψαρα | 27 | 12-06-14 16:13 |
Χνούδι σε black moor | Τάκης | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 03-11-13 19:51 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |