|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ξαναπώ πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιώργο (giorgosg) για τα κομμάτια πλεξιγκλάς που μου βρήκε, γιατί χάρις σε αυτά ξεκίνησα αυτό το project
Παρακαλω Τακη μου δεν κανει τιποτα.Ευχομαι να πανε καλα ολα και οπως τα εχεις υπολογισει.
|
||||
|
||||
![]()
εισαι μαστορας εσυ δεν θα εχεις θεμα....ποσα λιτρα περιπου θα ειναι τακη?
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να βγει πάνω από 250 λίτρα, όταν οριστικοποιηθούν οι διαστάσεις, μήκος πλάτος θα δώσω τόσο υψος για να βγει πάνω από 250 λίτρα έως 300
|
||||
|
||||
![]()
Η βάση σχεδόν τελείωσε, ένα τελευταίο χέρι συντηριτικό και θα μπουν σανίδες περιφερειακά να μεγαλώσω κατα 3,5 πόντους περίπου μήκος και πλάτος.
Τελικά πιστεύω πως αυτή η κατασκεύη, από θέμα αντοχής δεν είναι για ενυδρείο 300 λίτρων αλλά 1300 ![]() ![]() και μία άποψη από τη θέση που θα μπεί ![]() Αύριο Σάββατο ή Δευτέρα πάω για τα κοντρα πλακέ
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι καλλιτέχνης, τελεία και παύλα.!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σταμάτη,
αλλά και εσύ δεν πας πίσω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είπαμε, αν ήταν και ο Ιγνάτιος κοντά, θα γινόταν της πατέντας το κάγκελο.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |