|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, εγω τοποθέτησα και τους δυο κύκλο φορητές σύμφωνα με το παράδειγμα του φίλου delta 66, εχω καθαρές τις πλευρές του ενυδρειου αλλα στην μέση γίνετε χαμός.... Μήπως πρεπει να τους βαλω και τους δυο απο την μια πλευρά και χαμηλά ωστε να σημαδεύουν τα μπαστούνια των φίλτρων; Εχω τους sun sun jvp-201
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι ειδα σε μια φωτο, τους εχεις μεν τοποθετησει οπως εγω, αλλα χτυπανε σε διαφορετικο μερος. Ψηλα.
Εμενα χτυπανε στη μεση και χαμηλο, ο ενας στο εμπρος τζαμι και ο αλλος στο πισω,. Επισης εμενα ειναι μονοι. Οι jvp-101 Στανταρ τοποθετηση δεν υπαρχει παντως. Καθε ενυδρειο μπορει να ειναι διαφορετικα στημενο, αλλο υψος, αλλο μηκος κλπ και με διαφορετικες αναγκες βοηθειας στην κυκλοφορια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστη τοποθετηση τυρφης. | pavlos1988 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-02-11 21:17 |
αναγνωριση ενος καβουρα... και ενος εξωγιηνου! | karxarini | Μεσογειακό | 6 | 16-12-10 16:56 |
Σωστη τοποθετηση διακοσμητικου! | Paul_to_xtapodi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 27-09-10 15:46 |
ερωτηση για τοποθετηση κυκλοφορητη.. | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 04-12-08 00:03 |
Σωστη τοποθετηση σωληνων φιλτρου? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-03-08 02:31 |