|
#1
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν το χάλασα το ενυδρείο αύριο θα το κολλήσω σωστά με κόντρες και όλα εκτος αν το κόψω στην μέση και γίνουν 2 ενυδρεία μικρά για να έχω το ένα για φυτά και το άλλο καραντίνα οι γρατζουνιές που έχουν τα τζαμια είμαι απαγορευτικές για ενυδρείο πιστεύω θα δείχνει παρα πολύ άσχημο..Οποτε αν το κόψω στα δυο θα χρειάζομαι πάλι κόντρες?Η θα αντέχει χωρίς?
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
με 5αρι τζαμι δεν χρειαζεσαι κοντρες. αυτο που χρειαζεται να κανεις για να σοθ βγουν πιο ομορφα οι κολλησεις ειναι σε ολα τα σημεια που θα γινει κολληση να βαλεις παραλληλα με το σημειο κολλησης και σε αποσταση 0.5 εκατοστα χαρτοταινια. ετσι αποφευγεις τα λερωματα οταν θα κανεις τις κολλησεις σου!!!!
__________________
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Τα κενά πρόσεξε που έχεις στης γωνίες
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα ! να κάνω ένα update το post! Λοιπόν το πρωτο ενυδρείο εγκαταλείφθηκε ! Βρήκα αλλα τζαμια σχεδον αγρατζουνιστα και κόλλησα αυτά! Βγήκε ένα ενυδρείο στα 55 λίτρα! Δεν θυμάμαι διάστασης..Ακολουθούν εικόνες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |