|
|
|||
|
|||
![]()
αγορασε ενα κομματι πλεξι γκλασς η τζαμι και βαλε
|
|
|||
|
|||
![]()
έχω να σου δώσω δυο τζαμάκια 5mm με διαστάσεις 0,57 Χ 0,41,αν σου κάνουν πες μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι διαστασεις εχουν τα ανοιγματα?Θα χρειαστει να βαλεις ανεμιστηρακια καποια στιγμη και με το ματι θα ελεγα οτι για 8αρια ειναι οτι πρεπει το ενα,στο αλλο μπορεις να κλεισεις ενα μερος με ενα κομματακι plexi και να εφαρμοσεις μια ταιστρα.Τζαμια δεν θα εβαζα γιατι θα φεγγει στο χωρο σα λαμπατερ
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Aυτες ειναι οι διαστασεις!!θα χρειαστω λιγη βοηθεια γι αυτα που αναφερεις..Τα ανεμιστηρακια νταξει καταλαβαινω τη χρησιμοτητα τους και θα βρω βοηθεια (καπου ειχα τσεκαρει ενα ποστ για αυτα)για την εγκατασταση.Αλλα η ταιστρα τι ειναι?εννοεις να βαλω κλιπακια και απλα να ανοιγοκλεινει για να πεταω την τροφη?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η ταΐστρα θα σε βοηθήσει όταν θα απουσιάζεις από το σπίτι.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εκανε τρυπες στο καπακι του ..μηπως πρεπει να κανω ολη τηνε εγκατασταση σε ενα πλεξιγκλας και να το εφαρμοσω πανω στο καπακι?Επισης στο κομματι της συνδεσης των ανεμιστηρων με το Eliwell IC915 τρομαζω και δεν νομιζω οτι μπορω να το κανω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63223
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2????4 δε χρειαζονται??Απαντησε μου οποτε μπορεις γιατι θελω να τα παρω ------------------------- http://www.skroutz.gr/s/2278422/Zalm...Plus-80mm.html ξερει κανιες αν υπαρχει καποιος καλυτερος η φθηνοτερος για να κανω δουλεια????Η μηπως καποιο πιο προσφατο προιον? ------------------------- Παράθεση:
Νεο χομπι με Πλεκο ,Αφροξυλανθη .... water polo!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elhnaras : 07-07-14 στις 17:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταχειρισμενο ενυδρειο! βοήθεια με φιλτρο και ψαρια παρακαλω.. | stred | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-01-10 22:27 |
βοήθεια | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 11-03-08 13:02 |
Βοήθεια για 50 L | pagos4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-04-07 00:04 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-07 16:07 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |