|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα κοριτσι βγηκε το ψαρακι, καλα το εβλεπα στην αρχη...
αρχισαν και τα κορτε απο τα αρσενικα ![]() αρα περι θερμοκρασιας ισως να ισχυει τελικα.. στους 24 βαθμους εβγαλα κοριτσι, σε λιγες μερες θα βαλω ενα ζευγαρι για ζευγαρωμα, ελπιζω να δω γοννους για να δω τι φυλλο υπερτερει σε περιπου ιδια θερμοκρασια με την προηγουμενη. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε μα λεω και εγω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο το κοριτσακι.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!
μπραβο και στους δυο σας! αντε να βγαινουν γερτρουδια!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα ποτε θα γεννησουν? Τα εχω ενα μηνα τωρα. Χωρις γαριδες μεσα με αρκετα φυτα,. Υπαρχει κανα μυστικο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() φυσικα αν δεις αυγα παρτα. εγω δεν εχω ελπιδες στο κυριως ενυδρειο καθως τα εχω σε 1 μετρο μηκος με ροδοστομους και κορυς, ετσι δεν μενει αυγο.. γι αυτο βαζω ζευγαρι για αναπαραγωγη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Tsala σε ποσο καιρο τα εβαλες στο κυριως ενυδρειο?Γιατι το μεγαλυτερο μου εχει αρχισει και κυνηγαει πολυ ασχημα τα μικροτερα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIP pseudomugil gertrudae | tsoui | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 21-02-14 00:33 |
Pseudomugil gertrudae | philorian | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 22-10-12 14:16 |
pseudomugil gertrudae | mpoumpoula | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 11 | 28-02-11 01:50 |