|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή με τον απλό τρόπο μέχρι να καθαρίσω τον 1/4 του βυθού τελειώνει το νερό του ενυδρείου :P
------------------------- Βασικά μόνο για τ χοντρά που είναι στην επιφάνεια το θέλω λόγο του ότι ο άμμος είναι άσπρος και φαίνονται πολύ άσχημα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkontos : 30-06-14 στις 18:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αδιαζε σε κουβαδες,περιμενε 5λεπτα να κατακατσει η μπιχλα,και μετα παρε το καθαρο νερο,και ξανα βαλτο στο ενυδρειο.Η ανακυκλωση του νερου,θα στο κανει χειροτερο το ενυδριεο σου.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω προετοιμάσει ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ με ίδιες παραμέτρους του ενυδρείου και από τη μία τραβάω με τη σκούπα και από την άλλη συμπληρώνω. Επομένως μπορείς να κάνεις σκούπα και ταυτόχρονα να συμπληρώνεις. Και να αλλάξεις και το 100% του νερού στο ενυδρείο δεν παθαίνει τίποτα
|
|||
|
|||
![]()
Μμμμ μπερδεύτηκα
![]() Η σκούπα βυθού είναι βασικό εξάρτημα ή όχι? Έχω δει μια στο πετσοπαδικο που είναι σαν κι αυτή του βιντεο αλλά με σίτα στη μια άκρη για να μη ρουφάει και τα ζωντανα του βυθού. Και αν τελικά δεν είναι απαραίτητη πώς θα καθαρίζω τον βυθό? Επίσης είχα κάνει τη σκέψη να τη χρησιμοποιώ και για τις προγραμματισμένες αλλαγές νερού εκτός δηλαδή απο αυτή καθεαυτή τη χρήση της. Νομίζω οτι είναι πολύ βολική στο να βάζει και να βγάζει νερό απο το ενυδρείο χωρίς να κινδυνεύω να πλημμυρισω το σαλόνι (αναφέρομαι σε μικρό ενυδρείο 60 λίτρων) Μπορεί να εφαρμοστεί αυτό ή είναι εντελώς άστοχο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα η αντλία είναι η καλύτερη λύση αλλά αυτή την εποχή είναι για μένα πολυτέλεια.
Αυτό που είχα σκεφτεί αρχικά σχετικά με την αλλαγή του νερού ήταν μια.... χειροκίνητη αντλία απο αυτές που έχουμε για να βγάζουμε το λάδι απο τον ντενεκέ.... (σε βλέπω που ξεκαρδίστηκες στα γέλια) ![]() Ετσι, όταν είδα την σκούπα μου βγήκε ένας αναστεναγμός ανακούφησης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσέχω πολύ γιατί βλέπω οτι και η σκούπα έχει τα θεματάκια της.
Και φυσικά όταν πάρει μπρος όλο αυτό το εγχείρημα θα μπει σε πρώτη προτεραιότητα η αντλία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκούπα βυθού | ivdimentia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-10-09 00:24 |
σκούπα βυθού | valantis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-04-09 13:10 |