|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω για τα Αφρικάνικα , αλλά τα botia τα τσακίζεις με αυτό το PH
pH: 5.0 – 7.0 Hardness: 18 – 215 ppm Και για να έχεις Αφρικάνικα λογικά και το GH θα είναι ψηλά Σύμφωνα με αυτό http://www.seriouslyfish.com/species...-macracanthus/
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα με ta botia εχω θεμα το γνωριζω και θα πρεπει να φυγουν τα frieri ειναι ειδη πανω απο 15 cm τροφεσ δινω τησ tropical malawi και cichlid gran και τησ sera granured , spirulina , shrimps stik τησ τετρα και τροφεσ που φιαχνω εγω με γαριδα σπανακι αρακα σπιρουλινα κολοκυθι με τα haps δεν εχω θεμα αν και θελω να φιαξω ενα μεγαλο ενυδρειο 1 τν μονο για haps , εχω πολλεσ γεννεσ κιολασ και απο αυτα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DISCUS81: blog με live camera απο ενυδρειο δισκων και οχι μονο | peristerigeo | Ιστοσελίδες στο Internet | 4 | 09-03-12 20:52 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |