|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικότερα όμως όλα αυτά , κάπνισμα, τσίκνες κλπ όλα και κάποια κατάλοιπα θα αφήνουν, εννοείται όμως πως όλοι στη κουζίνα έχουμε αποροφητήρες και τους ανάβουμε όταν μαγειρεύουμε για να μη μυρίζει το σπίτι, έτσι μειώνουμε τις πιθανότητες αυτά τα κατάλοιπα να μπουν και στο ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θέλει ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα και αν υποθεσουμε οτι ο ατμος της φυτικης γλυκερινης ειναι το ιδιο με το καψιμο του καπνου(που δεν ειναι σε καμια περιπτωση)
Με το η/τ γλυτωνεις απο τη πισσα,τις νιτροζαμινες και τη κολλα του χαρτιου(συν καμια 1000αρα ουσιες). Το αν ειναι καλυτερο το διαπιστωνεις απο τη πρωτη κιολας εβδομαδα στον εαυτο σου,οταν ξαφνικα αποκτας αντοχες που δεν ειχες,πιο ξεκουραστο υπνο και πιο ανετο ξυπνημα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ενημερωτικα,ατμιζω 3 χρονια,δουλευω σε εταιρια και τα ξερω απο 1ο χερι. Εχω ρωτησει 10 πνευμονολογους και οχι 1 και μαλιστα οι 6 ειναι και πελατες μας,4 περνανε απο το καταστημα και 2 τους στελνω με Courier. Eπισης εκτος απο πνευμολογους εχω συζητησει και με παθολογους και με καρδιολογους. Η πρωτη κλασικη απαντηση που μου δωσανε ολοι χαμογελαστοι ηταν: "Yπαρχει κατι χειροτερο απο το τσιγαρο που εκανες για να φοβασαι το η/τ ;" |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορια για καπακι ενυδρειου... | ChrisLust | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 10-05-12 18:58 |
Απορια για επαναστησιμο (νεα αρχη) | eimaste aR21rwstoi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 3 | 24-01-12 22:14 |
Απορια περι του ενυδρειου | NikosLrs13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 21-11-11 22:25 |
Απορια Για Φωτισμο Ενυδρειου | On_Klik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-04-10 20:57 |